Microbiologia, Immunologia i Cultius Cel·lulars [103275]
Nogués, C. (Carme) (Carme) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Fecha: 2012-13
Resumen: L'assignatura Microbiologia, Immunologia i Cultius Cel·lulars, s'imparteix en el 2on semestre del 3er curs de la titulació de Nanociència i Nanotecnologia a la Facultat de Ciències. Aquesta és una assignatura amb un cert grau d'especialització que està dividida en tres grans blocs (Microbiologia, Immunologia i Cultius Cel·lulars) en què es pretén que l'alumne adquireixi unes nocions bàsiques per iniciar-se en les metodologies utilitzades en els cultius i manipulació de les cèl·lules bacterianes, en els laboratoris de immunologia i en els cultius i manipulació de cèl·lules eucariotes. Per això és una assignatura amb un component pràctic important. Objectius de l'assignatura: 1) Conèixer la cèl·lula bacteriana 2) Conèixer les metodologies bàsiques utilitzades en un laboratori de Microbiologia 3) Conèixer els conceptes bàsics de la Immunologia 4) Conèixer les metodologies bàsiques utilitzades en un laboratori d'Immunologia 5) Conèixer l'equipament bàsic d'un laboratori de cultius 6) Conèixer les metodologies bàsiques utilitzades en un laboratori de Cultius Cel·lulars.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Nanociència i Nanotecnologia [2501922]
Plan de estudios: Grau en Nanociència i Nanotecnologia [983]
Documento: Objecte d'aprenentatge



6 p, 17.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2012-07-12, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir