Laboratori II [101906]
Jaraquemada, Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2012-13
Resum: L'assignatura "Laboratori II" del 2n curs del Grau de Ciències Biomèdiques: Es tracta d'una assignatura obligatòria de segon curs que desenvolupa els fonaments de tècniques bàsiques en experimentació biomèdica aplicada a diferents àrees. Es una assignatura formada per set àrees o mòduls independents, cadascun amb el nombre d'ECTS que es detalla a continuació: 1. - Biologia Molecular de la Cèl·lula (1 ECTS) 2. - Genètica Humana (1 ECTS) 3. - Histologia de Sistemes (1 ECTS) 4. - Estructura i Funció del Sistema Nerviós (1 ECTS) 5. - Immunologia (1 ECTS) 6. - Biologia del Desenvolupament i Teratogènia (0,5 ECTS) 7. - Bibliografia biomèdica (0. 5 ECTS). Aquesta assignatura és la continuació natural de l'assignatura de "Laboratori I". Els continguts de Laboratori II consten de treball pràctic de laboratori o d'aula a on es treballaran tècniques aplicables a la resolució de problemes biomèdics en les diferents àrees. Objectius de l'assignatura: 1) Conèixer tècniques bàsiques experimentals específiques de cadascun dels mòduls que formen 1 Laboratori II 2012 - 2013 l'assignatura. 2) Aplicar els coneixements adquirits en la planificació i implementació de projectes d'investigació, desenvolupament i innovació en un laboratori d'investigació biomèdica, un laboratori d'un departament clínic i en la indústria biomèdica. Identificar i aplicar metodologies d'estudi adequades per al desenvolupament de projectes d'investigació. Planificar i implementar pràcticament experiments i procediments d'anàlisis de laboratori en el camp de les ciènciesbiomèdiques. 3) Demostrar la comprensió de les bases i elements aplicables a tècniques diagnòstiques i terapèutiques. Identificar i valorar de forma crítica metodologies per a l'estudi experimental de malalties. 4) Utilitzar correctament els protocols de seguretat del laboratori i la gestió dels residus. 5) Ser competent en les habilitats informacionals considerades bàsiques en l'àmbit científic: treure profit de fonts d'informació acreditades, aprendre a citar correctament i valorar l'impacte de les publicacions.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciències Biomèdiques [2501230]
Pla d'estudis: Grau en Ciències Biomèdiques [832]
Document: Objecte d'aprenentatge9 p, 27.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2012-07-13, darrera modificació el 2023-01-28   Favorit i Compartir