Immunologia Mèdica [102928]
Pujol-Borrell, Ricardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012-13
Resum: 1) Assolir el coneixement essencial dels elements moleculars, cel·lulars, anatòmics i del funcionament del sistema immunitari (SI) a l'individu sa. 2) Conèixer de forma general el paper del sistema immunitari en els següents processos patològics: a. Infeccions b. Al·lèrgies i mecanismes d'hipersensibilitat. c. Malalties autoimmunitàries d. Immunodeficiències e. Neoplàsies i malalties paraneoplàssiques f. Trasplantament. 3) Comprendre els mecanismes d'actuació de les teràpies de base immunològica (vacunes, immunosupressors, immunoteràpia, . . ) 4) Conèixer i entendre les proves diagnòstiques i estudis que tenen valor diagnòstic per a les patologies en les que el SI hi està relacionat. 1 Immunologia Mèdica 2012 - 2013.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Medicina [2502442]
Pla d'estudis: Grau en Medicina [960]
Document: Objecte d'aprenentatge



6 p, 16.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2012-07-17, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir