Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262]
Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Data: |
2012-13 |
Resum: |
Es tracta d'una assignatura que impartirà de manera integrada coneixements tant de Seguretat Alimentària com de Salut Pública. Els objectius formatius concrets son: 1. Adquirir coneixements de la gestió del sistemes de control 2. Descriure la gestió de les crisis alimentàries i plans de comunicació 3. Adquirir coneixements de la Salut Pública i els seus determinants 4. Conèixer principis de metodologia en investigació clínica i les seves implicacions. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Català |
Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |
El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics >
Guies docents
Registre creat el 2012-07-23, darrera modificació el 2023-01-28