Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/97760
Bioquímica I [103266]
Bassols Teixidó, Anna Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2012-13
Resum: Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquests termes. L'alumne ha d'entendre les bases estructurals d'aquests processos, així com les bases estructurals que expliquen la funció en els diferents tipus de compostos biològics: glúcids, lípids, proteïnes, vitamines i oligoelements, i àcids nucleics. Així mateix, ha d'entendre les bases moleculars de la transmissió de la informació genètica i la seva regulació, així com les seves aplicacions en la biotecnologia alimentària. Els objectius formatius concrets són conèixer i entendre: - L'estructura i funció de proteïnes, glúcids, lípids, nucleòtids i vitamines. - L'estructura dels àcids nucleics i els processos de replicació, transcripció, traducció i regulació de l'expressió gènica. - Els fonaments i aplicacions de les principals tècniques i metodologies bioquímiques i de biologia molecular.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]



6 p, 17.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2012-07-25, darrera modificació el 2017-11-03



   Favorit i Compartir