¿Qué ocurre con el déficit de vitamina d en la población general mayor de 65 años después del verano?
Vaqueiro Subirats, Montserra
Almirall Daly, Jaume (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Segura Porta, Ferran
Baré i Mañas, Marisa, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pediatria, d'Obstetrícia i Ginecologia i de Medicina Preventiva)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina

Data: 2012
Descripció: 27 p.
Resum: Estudi d'una cohort de persones majors de 64 anys ateses en 5 Àrees Bàsiques de Salut del Vallès Occidental, a les que es van determinar els nivells de vitamina D desprès de l'estiu, per analitzar la possible existència d'una variació estacional en el seu estat vitamínic, i els factors associats. Es van comparar els resultats amb les dades obtingudes en un estudi previ realitzat desprès de l'hivern. Es manté una elevada prevalença d'hipovitaminosi D en aquesta població desprès de l'estiu. Els factors associats amb la deficiència vitamínica van ser els nivells basals previs de 25(OH)D3 i la menor exposició solar.
Resum: Estudio de una cohorte de personas mayores de 64 años atendidas en 5 Áreas Básicas de Salud del Vallés Occidental, a las que se determinaron los niveles de vitamina D después del verano, para analizar la posible existencia de una variación estacional en su estado vitamínico, y los factores asociados. Se compararon los resultados con los datos obtenidos en un estudio previo realizado después del invierno. Se mantiene una elevada prevalencia de hipovitaminosis D en esta población después del verano. Los factores asociados con la deficiencia vitamínica fueron los niveles basales previos de 25(OH)D3 y la menor exposición solar.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà.
Col·lecció: Treballs de recerca de postgrau
Document: bachelorThesis
Matèria: Avitaminosi D, Vellesa

Adreça alternativa: http://hdl.handle.net/2072/196897


27 p, 126.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2017-10-21   Favorit i Compartir