Extensió de COMP Superscalar
Rafanell Mas, Roger
Hernández Budé, Porfidio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 106 p.
Resum: COMPSs és un entorn de programació paral·lela desenvolupat per BSC-CNS. Aquest projecte busca estendre aquest entorn per tal de dotar-lo de funcionalitats inicialment no suportades. Aquest conjunt d'extensions radiquen principalment en la implementació de mecanismes que permetin incrementar la flexibilitat, robustesa i polivalència del sistema.
Resum: COMPSs es un entorno de programación paralela desarrollado por BSC-CNS. Este proyecto busca extender el entorno para dotarlo de funcionalidades inicialmente no soportadas. Este conjunto de extensiones radican principalmente en la implementación de mecanismos que permitan incrementar la flexibilidad, robustez y polivalencia del sistema.
Resum: COMPSs is a parallel programming environment developed by BSC-CNS. The project aim is extend this environment giving it some features that were not initially supported. This set of extensions lies mainly in the implementation of mechanisms that allow to increase the flexibility, robustness and system versatility.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català.
Col·lecció: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: bachelorThesis
Matèria: Processament paral·lel (Ordinadors)

Adreça alternativa: http://hdl.handle.net/2072/196695


Projecte
106 p, 3.4 MB

Presentació
34 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. Projectes de final de carrera > Enginyeria Informàtica. PFC

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2017-10-21   Favorit i Compartir