Articles

Articles 16 registres trobats  anterior11 - 16  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
11.
3 p, 33.5 KB Clasificación de canales equinas: II.-Factores de variación de las características de calidad de la canal / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
En relación con su escaso consumo, la calidad de la canal y de la carne de caballo ha sido una temática históricamente poco estudiada en España, contrariamente a lo que ocurre en países europeos de gran tradición hipofágica como Francia e Italia.
2001
ITEA. Producción animal, Núm. 22 (2001) , p. 709-711  
12.
6 p, 48.7 KB Clasificación de canales equinas : (I) Distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El objetivo principal de este trabajo es clasificar el ganado equino de abasto, sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del Vallès Occidental, para ser comercializado en las comarcas metropolitanas de Barcelona. [...]
1998
ITEA. Producción animal, Núm. 22 (2001) , p. 706-708  
13.
3 p, 27.8 KB Clasificación de canales bovinas : distribución de clases / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El objetivo de este trabajo es analizar la clasificación realizada en ganado bovino sacrificado en un matadero frigorífico de servicios del área metropolitana de.
Barcelona.

2001
ITEA. Producción animal, Núm. 22 (2001) , p. 700-702  
14.
9 p, 196.7 KB Efectos de la alimentación sobre la incidencia de mamitis en el vacuno lechero / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Parés i Casanova, Ricard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Parés, R. ; Such, X.
1999
Bovis, N. 86 (1999) p. 111-119  
 Accés restringit a la UAB
15.
12 p, 426.2 KB Redescobrint George Perkins Marsh i l'aportació de Man and Nature a la geografia ambiental / Martí Ragué, Xavier ; Aran Guiu, Domènec
1994
Documents d'anàlisi geogràfica, N. 25 (1994) p. 129-140  
16.
21 p, 131.4 KB L'avaluació d'impacte ambiental : conceptes i mètodes / Martí Ragué, Xavier ; Puig i Oliveras, F. Xavier
El present article pretén efectuar un recull dels mètodes més profusament utilitzats en l'avaluació d'impacte ambiental juntament amb una breu aproximació a la seva estructura i a les seves característiques. [...]
El presente artículo pretende efectuar una recopilación de los métodos más comúnmente utilizados en la evaluación del impacto ambiental juntamente con una breve aproximación a su estructura y características. [...]
Cet article prétend faire une sinthèse des méthodes les plus utilisés avec une approche à leur structure et caractéristiques. Finalement, on exprime, d'après une vision critique, le besoin d'une révision de l'application de certaines méthodes d'évaluation en ce qui concerne l'importance de la vérification et la connaissance expérimentale des évaluations réalisées.
This article attempts to compile the methods most widely applied in environmental impact assessment, together with a brief reference to their structure and characteristics. Finally, and from a critical point of view, a profound revision of such methods is proposed, paying special attention to the verification and monitoring of the assessments carried out.

1999
Documents d'analisi geografica, N. 34 (1999) , p. 191-210  

Articles : 16 registres trobats   anterior11 - 16  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
2 Marti, X.
6 Marti, Xavier
2 Martí, X.
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.