Articles

Articles 32 registres trobats  inicianterior12 - 21següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
12.
4 p, 1.0 MB No al espolvoreo de azufre en el pienso para conejos / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
1985
Cunicultura, Vol. 10, Núm. 56 (Agosto 1985) , p. 115-116  
13.
7 p, 1.7 MB Devenir de los conejos de razas puras, cruces o híbridos / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
1980
Cunicultura, Vol. 5, Núm. 27 (Octubre 1980) , p. 178-180  
14.
1 p, 210.1 KB Tiempo y reparto del trabajo en granjas cunícolas / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
1980
Cunicultura, Vol. 5, Núm. 25 (Junio 1980) , p. 124-124  
15.
4 p, 984.3 KB Relación entre el precio de venta de los conejos en los últimos años, con la inflación, así como con el precio medio del alimento / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
1980
Cunicultura, Vol. 5, Núm. 25 (Junio 1980) , p. 101-102  
16.
13 p, 3.2 MB Historia de la cunicultura entre 1976 y 1986 / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
1986
Cunicultura, Vol. 11, Núm. 61 (Junio 1986) , p. 89-95  
17.
4 p, 927.0 KB ¿Cuándo destetar? Propuesta del sistema "destetar según próximo parto" / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
1984
Cunicultura, Vol. 9, Núm. 50 (Agosto 1984) , p. 128-129  
18.
11 p, 2.8 MB El olfato de los conejos. Relación etológica con el manejo / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
1983
Cunicultura, Vol. 8, Núm. 45 (Octubre 1983) , p. 170-174  
19.
12 p, 2.6 MB Una gran granja húngara y otra rumana / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
1983
Cunicultura, Vol. 8, Núm. 44 (Agosto 1983) , p. 134-139  
20.
3 p, 760.3 KB Plazas de engorde a prever por cada 100 jaulas de conejas / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
1983
Cunicultura, Vol. 8, Núm. 42 (Abril 1983) , p. 70-70  
21.
16 p, 3.9 MB Influencia de la nutrición, genética, sanidad y manejo en la productividad del conejar / Camps i Rabadà, Jaume 1930-
1983
Cunicultura, Vol. 8, Núm. 41 (Febrero 1983) , p. 13-22  

Articles : 32 registres trobats   inicianterior12 - 21següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.