Articles publicats

Articles publicats 2 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
13 p, 530.3 KB New ammonia lyases and amine transaminases : dtandardization of production process and preparation of immobilized biocatalysts / Casablancas Mira, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; Cárdenas Fernández, Anthony Max (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; Álvaro Campos, Gregorio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; Benaiges Massa, M Dolors (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; Caminal i Saperas, Glòria (Institut de Química Avançada de Catalunya) ; Mas i Rocabayera, Carles de (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; González, Glòria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; López, Carmen (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; López Santín, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química)
Background: New enzymes for biotransformations can be obtained by different approaches including directed mutagenesis and in vitro evolution. These mutants have to be efficiently produced for laboratory research on bioreactions as well as for process development. [...]
2013 - 10.2225/vol16-issue3-fulltext-4
Electronic journal of biotechnology, Vol. 16, issue 3 (2013)  
2.
38 p, 722.7 KB The potential use of lipases in the production of fatty acid derivatives for the food and nutraceutical industries / Ferreira-Dias, Suzana (Universidade Técnica de Lisboa. Instituto Superior de Agronomia) ; Sandoval, Georgina (Centro de Investigación y Asistencia en Tecnologia y Diseño del Estado de Jalisco) ; Plou, Francisco (Instituto de Catálisis y Petroleoquímica (Madrid)) ; Valero Barranco, Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Quimica)
The potential of lipases (E. C. 3. 1. 1. 3. ) as biocatalysts for the production of fatty acid derivatives for the food and nutraceutical industries, such as flavouring esters, fatty acid esters of antioxidants and structured lipids, is enormous, mainly due to their high regio- and stereo-selectivities, in addition to the other well-known advantages of enzymatic processes. [...]
2013 - 10.2225/vol16-issue3-fulltext-5
Electronic journal of biotechnology, Vol. 16, issue 3 (2013)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.