Articles publicats

Articles publicats 1 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
17 p, 2.7 MB Identification of strong candidate genes for backfat and intramuscular fatty acid composition in three crosses based on the Iberian pig / Crespo-Piazuelo, Daniel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Criado Mesas, Lourdes (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Revilla Sánchez, Manuel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Castelló Farré, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Noguera, José Luis (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Departament de Genètica i Millora Animal) ; Fernández, Ana I. (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (Espanya). Departamento de Mejora Genética Animal) ; Ballester Devis, Maria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Departament de Genètica i Millora Animal) ; Folch, Josep M. (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Meat quality has an important genetic component and can be modified by the fatty acid (FA) composition and the amount of fat contained in adipose tissue and muscle. The present study aimed to find genomic regions associated with the FA composition in backfat and muscle (longissimus dorsi) in 439 pigs with three different genetic backgrounds but having the Iberian breed in common. [...]
2020 - 10.1038/s41598-020-70894-2
Scientific reports, Vol. 10 (August 2020) , art. 13962  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.