Artículos publicados

Artículos publicados Encontrados 2 registros  La búsqueda tardó 0.02 segundos. 
1.
19 p, 7.2 MB Factors Associated with the Introduction of Mycobacterium avium spp. Paratuberculosis (MAP) into Dairy Herds in Galicia (North-West Spain) : The Perception of Experts / Villaamil, Francisco Javier (ADSG Costa da Morte, 15124 A Coruña, Spain) ; Yus, Eduardo (Institute of Food Analysis and Research) ; Benavides, Bibiana (Universidad de Nariño (Colòmbia). Departamento de Salud Animal) ; Allepuz Palau, Alberto (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Moya Durán, Sebastián (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Casal i Fàbrega, Jordi (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Ortega, Carmelo (Universidad de Zaragoza. Departamento de Patología Animal) ; Diéguez, Francisco Javier (Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Anatomía, Produción Animal e Ciencias Clínicas Veterinarias)
Paratuberculosis remains one of the most important diseases of cattle worldwide. Control of disease is difficult and offers important challenges at both diagnostic and management levels. This paper describes a study aimed at quantification of expert opinion on risk factors for paratuberculosis infection in dairy herds in Spain. [...]
2021 - 10.3390/ani11010166
Animals, Vol. 11 (january 2021)  
2.
20 p, 2.2 MB Composition and Nutritional Value of Acid Oils and Fatty Acid Distillates Used in Animal Feeding / Varona, Elisa (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Tres, Alba (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Rafecas, Magdalena (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Vichi, Stefania (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola Ibarz, Francesc (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
Acid oils and fatty acid distillates are by-products from the edible oil refining industry that are rich in free fatty acids. Their use as feed ingredients is a way to valorize them in order to increase the sustainability of the food chain; however, differences in the animal productive parameters when using them have been reported. [...]
2021 - 10.3390/ani11010196
Animals, Vol. 11 (january 2021)  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.