Artículos publicados

Artículos publicados Encontrados 1 registros  La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
1.
15 p, 558.6 KB Screening Method to Evaluate Amino Acid-Decarboxylase Activity of Bacteria Present in Spanish Artisanal Ripened Cheeses / Espinosa Pesqueira, Diana Maricela (Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments) ; Roig Sagués, Artur Xavier. (Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
A qualitative microplate screening method, using both low nitrogen (LND) and low glucose (LGD) decarboxylase broths, was used to evaluate the biogenic amine (BA) forming capacity of bacteria present in two types of Spanish ripened cheeses, some of them treated by high hydrostatic pressure. [...]
2018 - 10.3390/foods7110182
Foods, Vol. 7 (november 2018)  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.