Artículos publicados

Artículos publicados Encontrados 1 registros  La búsqueda tardó 0.04 segundos. 
1.
16 p, 3.9 MB Buttermilk as Encapsulating Agent : Effect of Ultra-High-Pressure Homogenization on Chia Oil-in-Water Liquid Emulsion Formulations for Spray Drying / Aghababaei, Fatemeh (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cano-Sarabia, Mary (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Trujillo, Antonio-José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Quevedo Terre, Joan Miquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ; Ferragut, Victoria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Functional foods are highly demanded by consumers. Omega-3 rich oil and commercial buttermilk (BM), as functional components, used in combination to produce emulsions for further drying may facilitate the incorporation to foods. [...]
2021 - 10.3390/foods10051059
Foods, Vol. 10, issue 5 (May 2021) , art. 1059  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.