Biblioteca Digital de Soberanía Alimentaria (BDSA-ARAG)

Biblioteca Digital de Soberanía Alimentaria (BDSA-ARAG) Encontrados 467 registros  anterior11 - 20siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
11.
5 p, 223.0 KB Arte, ruralidad y transformación social / Consejo Editor de la Revista Soberanía Alimentaria
Las maneras de entender el arte y su potencial de contribuir a la transformación social son sumamente diversas y subjetivas. Para acercarnos a esa complejidad y a los debates que se dan en el ámbito artístico más alternativo, hemos querido poner a dialogar a cinco personas relacionadas con el arte y con la defensa del medio rural, bajo la moderación de Belén Sola, del Museo de Arte Contemporáneo de León (MUSAC). [...]
2018
Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 31 (primavera 2018) , p. 13-17  
12.
3 p, 195.2 KB Mosaico de experiencias 1 / Consejo Editor de la Revista Soberanía Alimentaria
El artículo presenta 4 experiencias sobre arte y ruralidad: el Centro Dramático Rural de Mira (Cuenca), la Cátedra de Agroecología de la Universidad de Vic (Barcelona), el Proyecto Naturalizarte (Guadalaviar, Teruel) y el Proyecto Biodivers (Carrícola, Valencia).
2018
Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 31 (primavera 2018) , p. 10-12  
13.
4 p, 222.0 KB ¿Puede interrumpirse el monólogo cultural de la ciudad? / Badal, Marc
2018
Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 31 (primavera 2018) , p. 6-9  
14.
5 p, 352.5 KB Arte, ruralidad y transformación social / Consejo Editor de la Revista Soberanía Alimentaria
2018
Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 31 (primavera 2018) , p. 4-5  
15.
34 p, 2.1 MB Alimentar Barcelona. Una mirada crítica al model agroalimentari de la ciutat. Pack didàctic per a estudiants universitaris / Such, Xavier ; Espluga Trenc, Josep ; Milán, Ma José ; Muntané i Puig, Joaquim ; Duch, Gustavo ; Solé, Laura ; Solana, Miguel ; Soler, Carles ; Domene,Elena ; Molina, Enrique ; Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca d'Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització
'Alimentar Barcelona: Una mirada crítica al model agroalimentari de la ciutat' és un pack didàctic per l'aprenentatge de qüestions vinculades a l'alimentació amb visió global, transdisciplinària i crítica i des de la perspectiva de la sobirania alimentària. [...]
2018 (Producció científica)  
16.
Les alternatives comunitàries // Barri de Sants / Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca d'Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització ; Universitat Autònoma de Barcelona. Fundació Autònoma Solidària
Tradicionalment l’alimentació ha sigut un vincle entre la ciutat i el camp, però el sistema agroalimentari global ha destruit aquests ponts provocant, entre d’altres, una pèrdua de control sobre el tipus d’alimentació que tenim o una profunda desconeixença de les condicions tècniques i socials que envolten l’agricultura. [...]
2017 (Alimentar Barcelona. Una mirada crítica al model agroalimentari de la ciutat)  
17.
L'agricultura periurbana // Parc Agrari del Baix Llobregat / Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca d'Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització ; Universitat Autònoma de Barcelona. Fundació Autònoma Solidària
La producció d’aliments requereix d’espai agrícola, la major part del qual es troba en territoris rurals. Tanmateix, l’entorn de les grans ciutats també ofereix sovint possibilitats per conrear aliments, sobretot hortalisses: és el que es coneix com a agricultura periurbana. [...]
2017 (Alimentar Barcelona. Una mirada crítica al model agroalimentari de la ciutat)  
18.
La distribució i la comercialització d'aliments // Mercabarna / Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca d'Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització ; Universitat Autònoma de Barcelona. Fundació Autònoma Solidària
La distribució i la comercialització d’aliments conformen dues baules centrals del que anomenem cadena o circuit agroalimentari. Són tots els passos que tenen lloc des que els aliments són produïts (ja siguin frescos o processats) fins que arriben a la persona que els consumirà. [...]
2017 (Alimentar Barcelona. Una mirada crítica al model agroalimentari de la ciutat)  
19.
El sistema alimentari global // Montjuïc i Port de Barcelona / Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca d'Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització ; Universitat Autònoma de Barcelona. Fundació Autònoma Solidària
Per considerar l’alimentació des d’una perspectiva global cal posar en relació dos elements: d’una banda, la població (en dinàmica de creixement arreu del planeta), i de l’altra, la capacitat de produir aliments (que depèn, al seu torn, de la disponibilitat de terres agrícoles i de la forma com aquestes es conreen). [...]
2017 (Alimentar Barcelona. Una mirada crítica al model agroalimentari de la ciutat)  
20.
La quotidianitat de l'alimentació // Barris de la Ribera i de Santa Caterina / Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca d'Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització ; Universitat Autònoma de Barcelona. Fundació Autònoma Solidària
L’alimentació forma part indiscutible de la vida quotidiana de qualsevol persona. La satisfacció de les necessitats nutricionals bàsiques n’és la cara més evident, però darrere del propi acte de menjar s’hi amaguen tot tipus de relacions econòmiques, socials i culturals que fan de l’alimentació un dels aspectes més complexos del nostre dia a dia. [...]
2017 (Alimentar Barcelona. Una mirada crítica al model agroalimentari de la ciutat)  

Biblioteca Digital de Soberanía Alimentaria (BDSA-ARAG) : Encontrados 467 registros   anterior11 - 20siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.