Documents gràfics i multimèdia

Documents gràfics i multimèdia 25 registres trobats  inicianterior12 - 21següent  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
12.
591x870, 259.9 KB Despojos cárnicos de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los despojos eran un buen recurso histórico para comer, de forma económica, "carne". De sabores y texturas muy diferentes entre si y respecto a la carne, eran muy apreciados porque culinariamente permitían variedad de preparaciones exquisitas: hervidos y aliñados (cap i pota, carn de perol. [...]
Les despulles eren un bon recurs històric per a menjar, de manera econòmica, "carn". De gustos i textures molt diferents entre sí i respecte a la carn, eren molt apreciats perquè culinàriament permetien varietat de preparacions exquisides: bullits i amanits (cap i pota, carn de perol . [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
30 documents
13.
880x591, 348.8 KB Despojos cárnicos de ovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
A raíz de la enfermedad de las vacas locas, la casquería de rumiantes sufrió una crisis muy importante. Hoy en día, por su precio y por ser un producto de gran estima para la población inmigrante, su consumo se ha recuperado. [...]
Arran de la malaltia de les vaques boges, les despulles de rumiants van patir una crisi molt important. Avui, pel seu preu i per ser un producte de gran estima per a la població immigrant, el seu consum s'ha recuperat. [...]

1994 (Memoria cárnica digital)
16 documents
14.
576x886, 350.3 KB Carnes foráneas de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
La entrada de España en la UE ha supuesto para el sector del vacuno de carne, la entrada de bovinos vivos para engorde, cebados para sacrificio y de canales y carnes, procedentes de Francia, Alemania, Polonia, Dinamarca, Holanda,. [...]
L'entrada d'Espanya a la UE ha suposat pel sector del boví de carn, l'entrada de bovins vius per engreix, cebats per a sacrifici i de canals i carns, procedents de França, Alemanya, Polònia, Dinamarca, Holanda, . [...]

1992 (Memoria cárnica digital)
89 documents
15.
865x591, 255.1 KB Sistemática inspección veterinaria postmortem : bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
Existen diversas normativas estatales que regulan la inspección veterinaria postmortem en los mataderos. Diversas recomendaciones internacionales también establecen métodos y sistemáticas en la inspección veterinaria postmortem (FAO, etc. [...]
Existeixin diferents normatives estatals que regulen la inspecció veterinària postmortem en els escorxadors. Diverses recomanacions internacionals també estableixen mètodes i sistemàtiques en la inspecció veterinària postmortem (FAO, etc. [...]

1992 (Inspecció veterinària d'escorxadors)
55 documents
16.
886x589, 289.0 KB Carnes envasadas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El envasado, embalado y pesado de las carnes son las operaciones finales antes de su almacenamiento y venta. Cada destino exige presentaciones específicas con envasados y embalados adecuados a su circuito comercial y uso: almacenamiento, grupaje, fraccionamiento, distribución, hostelería, gran consumo y minorista. [...]
L'envasat, embalat i pesat de les carns són les operacions finals abans del seu emmagatzematge i venda. Cada destí exigeix presentacions específiques amb envasats i embalats adequats al seu circuit comercial i ús: emmagatzematge, grupatge, fraccionament, distribució, hosteleria, gran consum i minorista. [...]

1991 (Memoria cárnica digital)
16 documents
17.
1196x794, 106.0 KB Hipofagia : carnes fileteadas de equino / Fàbregas i Comadran, Xavier
La carne más apreciada por los gastrónomos hipofágicos, la de asno hembra joven, es difícil de obtener y saborear. A la venta, se encuentra Potro o Caballo, denominaciones que engloban principalmente razas y cruces de caballos de aptitud cárnica jóvenes (la mayoría machos, ya que las hembras se guardan para recría) o adultos de desvieje, con un estado de engrasamiento correcto. [...]
La carn més apreciada pels gastrònoms hipofàgics, la de l'ase hembra jove, és difícil d'obtenir i assaborir. A la venda, es troba Poltre o Cavall, denominacions que engloben principalment races i creuaments de cavalls d'aptitud càrnica joves (la majoria mascles, ja que les femelles es guarden per la recria) o adults vells, en un estat d'engreixament correcte. [...]

1995 (Memòria gastronòmica digital)
24 documents
18.
804x1206, 92.4 KB Selección de bodegones de canales y carnes para dibujantes y pintores / Fàbregas i Comadran, Xavier
A la petición de su compañero de COU, el conocido pintor realista de Sant Cugat del Vallès, Alejandro Häsler, el autor lleva a cabo una selección de diapositivas de su colección, que por las formas, colores, luminosidad y contrastes que ofrecen, pueden dar lugar a la creación de buenos bodegones de "carne". [...]
A la petició del seu company de COU, el conegut pintor realista de Sant Cugat del Vallès, Alejandro Häsler, l'autor realitza una selecció de diapositives de la seva col·lecció, que per les formes, colors, lluminositat i contrastos que ofereixen, poden donar lloc a la creació de bons bodegons de "carn". [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
41 documents
19.
1181x788, 182.3 KB Carnes de caza / Fàbregas i Comadran, Xavier
De ser una carne de recurso, la caza está comenzando a ser valorada ahora por su composición química, especialmente por ser magra y por su perfil lipídico. Junto con la carne procedente de animales de pasto, las piezas de caza son la carne más natural que podemos consumir hoy en día. [...]
De ser considerada una carn de recurs, la caça està començant a ser valorada actualment per la seva composició química, especialment per ser magra i pel seu perfil lipídic. Juntament amb la carn procedent d'animals de pastura, les peces de caça són la carn més natural que podem consumir avui dia. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
15 documents
20.
1182x772, 185.0 KB Carnes fileteadas porcinas y miscelánea de productos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Junto con el mismo tipo de oferta pero con carne de pollo, los distintos fileteados y preparaciones "listas para cocinar" (fritura o plancha) de carne de cerdo, se ofrecen a buen precio en los lineales de supermercados y grandes superficies. [...]
Amb el mateix tipus d'oferta però amb carn de pollastre, els diferents filetejats i preparacions "llistes per a cuinar" (fregides o planxa) de carn de porc, s'ofereixen a bon preu en els linials dels supermercats i grans superfícies. [...]

1996 (Memoria cárnica digital)
29 documents
21.
784x1182, 178.9 KB Carnes frescas de cerdo ibérico / Fàbregas i Comadran, Xavier
Hacia mediados de los años 90, apareció en la oferta de carnes frescas, la carne de cerdo ibérico y/o de sus cruces: lomo, solomillo y costillar, principalmente, ya que jamones y paletas se destinaban a curar y el resto de piezas a embutir. [...]
A mitjans dels anys 90, va aparèixer en l'oferta de carns fresques, la carn de porc ibèric i/o dels seus creuaments: llom, filet i costellar, principalment, ja que pernils i paletes es destinaven a curar i la resta de peces per embotir. [...]

1994 (Memoria cárnica digital)
22 documents

Documents gràfics i multimèdia : 25 registres trobats   inicianterior12 - 21següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.