Documents gràfics i multimèdia

Documents gràfics i multimèdia 34 registres trobats  inicianterior22 - 31següent  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
22.
3 p, 27.8 KB Clasificación oficial UE de canales de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
La legislación comunitaria establece la clasificación oficial de canales de vacuno de la Unión Europea, para poder asignar de forma más transparente precios de mercado a las canales. En el mercado español, la gradación de precios (> cotización en Euros/kg PC -> < cotización) se establece en función del sexo (hembras > machos), del PC (menor > mayor) y de la edad (jóvenes > reproductores/adultos). [...]
La legislació comunitària estableix la classificació oficial de canals de boví de la Unió Europea, per a poder assignar de manera més transparent preus de mercat a les canals. En el mercat espanyol, la gradació de preus (> cotització en Euros/kg PC -> < cotització) s'estableix en funció del sexe (famelles > mascles), del PC (menor > major) i de l'edat (joves > reproductors/adults). [...]

1992 (Classificació de canals)
150 documents
23.
800x1195, 134.3 KB Despiece de bovino y piezas fileteadas / Fàbregas i Comadran, Xavier
En el despiece de la canal, las salas de despiece y los carniceros valorizan las distintas piezas según su categoría: piezas con bistecs para plancha, brasa, fritura; piezas para asar; trozos para estofar y carne picada para hamburguesas, salchichas y acompañamiento para canelones, pasta,. [...]
En l'especejament de la canal, les sales d'especejament i els carnissers valoren les diferents peces segons la seva categoria: peces amb bistecs per planxa, brasa, fritura; peces per a rostir; troços per a estofar i carn picada per a hamburgueses, saltxitxes i acompanyament per a canelons, pasta, . [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
72 documents
24.
783x1160, 134.0 KB Cuartos, cuartos presentación FEOGA y piezas de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
En verano, cuando baja la matanza en los mataderos y el precio del bovino cae, el Estado (la intervención del FEOGA) plantea la compra a los abastecedores en los mataderos de servicios y empresas de carnes, de la parte de la canal que menos se consume en esta estación, el delantero, para aligerar el mercado de la carne. [...]
A l'estiu, quan baixa la matança en els escorxadors i el preu del boví cau, l'Estat (la intervenció del Feoga) planteja la compra als abastidors en els escorxadors de serveis i empreses de carns, de la part de la canal que menys es consumeix en aquesta estació, el quarter, per alleugerir el mercat de la carn. [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
36 documents
25.
790x1172, 116.7 KB Determinación del sexo y la edad en canales de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
La tipificación y clasificación de canales para su valoración comercial está basada en diferentes detalles anatómicos. Son conocimientos básicos para abastecedores, carniceros y veterinarios, para identificación animal, la valoración de carnes foráneas y la inspección oficial en la presentación a la intervención de canales y cuartos, realizada por el FEOGA. [...]
La tipificació i classificació de canals per a la seva valoració comercial està basada en diferents detalls anatòmics. Són coneixements bàsics per abastidors, carnissers i veterinaris, per a identificació animal, la valoració de carns foràneas i la inspecció oficial en la presentació a la intervenció de canals i quarts, realitzada pel FEOGA. [...]

1992 (Memoria cárnica digital)
86 documents
26.
1151x779, 107.2 KB Matadero de bovino en el Beni (Bolivia 1990) / Fàbregas i Comadran, Xavier
La FAO dispone de excelentes publicaciones sobre diseño y construcción de mataderos en países en desarrollo. Desde el más simple cobertizo que respete la cronología higiénica de las zonas sucia y limpia, ayudada por un correcto faenado higiénico, puede considerarse un matadero adecuado. [...]
La FAO disposa d'excel·lents publicacions sobre disseny i construcció d'escorxadors en països en vies de desenvolupament. Des del més simple cobert que respecti la cronologia higiènica de les zones bruta i neta, ajudada per un correcte faenat higiènic, pot considerar-se unn escorxador adequat. [...]

1990 (Memoria digital d'escorxadors)
19 documents
27.
1182x781, 156.6 KB Conformación in vivo del bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la valoración in vivo de animales de carnicería, la experiencia en el reconocimiento de las razas o cruces y en la apreciación de las formas del animal, dan una idea más o menos precisa de su posible PV, PC, RC, rendimiento al despiece y en carne. [...]
En la valoració in vivo d'animals de carnisseria, l'experiència en el reconeixement de les races o creuaments i en l'apreciació de les formes de l'animal, donen una idea més o menys precisa del seu possible PV, PC, RC, rendiment a l'especejament i en carn. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
31 documents
28.
767x1162, 120.6 KB Categorías comerciales en canales de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
Desde las canales de ternera blanca (tradicionalmente de Ávila o Girona, o de FR o B) de 100-160 kg PC; las canales de ternera de carne rosada para carnicero de 180-200 kg PC; las canales de ternero de carne rosada de peso medio 230 kg PC; los terneros de 250-290 kg PC para despiece, fileteado y envasado en bandejas de las grandes superficies; las canales de añojo de 320-400 kg PC de carne roja, destinadas al mercado de exportación; las buenas vacas de carnicería, engrasadas y de 300 kg PC; las vacas de industria de 200 kg PC y los toros de 500-700 kg PC para despiece y deshuesado, el abanico en el comercio de la carne de vacuno es grande. [...]
Des de les canals de vedella blanca (tradicionalment d'Àvila o Girona, o de FR o B) de 100-160 kg PC; les canals de vedella de carn rosada per a carnisseria de 180-200 kg PC; les canals de vedella de carn rosada de pes mitjà 230 kg PC; els vedells de 250-290 kg PC per especejament, filetejat i envasat en safates de les grans superfícies; les canals d'anyol de 320-300 kg PC de carn vermella, destinades al mercat d'exportació; les bones vedelles de carnisseria, engreixades i de 300 kg PC; les vaques d'indústria de 200 kg PC i els braus de 500-700 kg PC per a especejament i desossat, el ventall en el comerç de la carn de vedella és gran. [...]

1989 (Memoria cárnica digital)
71 documents
29.
938x631, 181.6 KB Calidad de la canal y de la carne en bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
La calidad de la canal comprende la clase de conformación, el estado de engrasamiento y el peso canal (PC). Da una idea del rendimiento a la canal (RC) y del rendimiento al despiece. Es el factor de calidad más valorado por entradores y carniceros. [...]
La qualitat de la canal comprèn la classe de conformació, l'estat d'engreixament i el pes de la canal (PC). Dóna una idea del rendiment a la canal (RC) i del rendiment a l'especejament. És el factor de qualitat més valorat per entradors i carnissers. [...]

Sort 1992 (Memoria cárnica digital)
69 documents
30.
1182x780, 186.7 KB Sistemas de producción bovina: vacuno de carne / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los sistemas extensivos de producción bovina en la península Ibérica están condicionados por un verano seco en zonas bajas y por inviernos con nieve en zonas de montaña. La zona más apta para la cría de vacuno es la verde Cornisa cantábrica. [...]
Els sistemes extensius de producció bovina en la península Ibèrica estan condicionats per un estiu sec en zones baixes i per hiverns amb neu en zones de montanya. La zona més apta per a la cria de boví és la verda cornisa Cantàbrica. [...]

Bolvir de Cerdanya 1994 (Memoria digital de producció animal)
84 documents
31.
37 p, 171.7 KB Inspección veterinaria postmortem de bovino: causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem se eliminan de la cadena alimentaria las canales y carnes dictaminadas por el veterinario oficial como no aptas para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud que pueden diagnosticarse en ganado bovino.
En la inspecció postmortem s'eliminen de la cadena alimentària les canals i carns dictaminades pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptitud que poden diagnosticar-se en el bestiar boví.

Palma de Mallorca 1992 (Inspecció veterinària d'escorxadors)
162 documents

Documents gràfics i multimèdia : 34 registres trobats   inicianterior22 - 31següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.