Graphic and multimedia documents

Graphic and multimedia documents 15 records found  previous11 - 15  jump to record: Search took 0.00 seconds. 
11.
798x1196, 132.6 KB Calidad de la canal y de la carne en equinos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Las carnicerías hipofágicas vendían tradicionalmente, como carne de recurso, potro y caballo con buen estado de engrasamiento para consumo humano y las partes más duras para alimentación de perros. [...]
Les carnisseries hipofàgiques venien tradicionalment, com a carn de recurs, poltre i cavall en bon estat d'engreixament per a consum humà i les parts més dures per l'alimentació de gossos. Els exemplars mulars o asnals, amb deficient conformació i engreixament, per la duresa de la seva carn, es destinaven a l'alimentació de carnívors de zoològic; eren les anomenades "mules parqueres". [...]

1992 (Memoria cárnica digital)
60 documents
12.
1198x798, 82.1 KB Conformación in vivo de equinos / Fàbregas i Comadran, Xavier
La carne equina, como carne de recurso, comprende caballos, asnos y mulas, de diferentes sexos, edades y conformaciones, incluyendo los animales de desvieje. Tradicionalmente los caballos, asnos y mulos con escaso engrasamiento se destinaban a la alimentación de carnívoros de zoológico (las llamadas "mulas parqueras". [...]
La carn equina, com carn de recurs, comprèn cavalls, asnes i mules, de diferents sexes, edats i conformacions, incloent els animals vells. Tradicionalment els cavalls, asnes i mules amb poc engreixament es destinaven a l'alimentació de carnívors de zoològic (les anomenades "mules parqueres"). [...]

1992 (Memoria cárnica digital)
27 documents
13.
790x1200, 161.1 KB Cuarteado de la canal equina / Fàbregas i Comadran, Xavier
A diferencia del vacuno, el cuarteado de las canales equinas se realiza habitualmente separando los delanteros de los traseros entre la 7ª y la 8ª costilla (animales jóvenes) y entre la 8ª y 9ª costilla (adultos). [...]
A diferència del vacú, el quartejat de les canals equines es realitza habitualment separant els devanters dels darrers entre la 7ª i la 8ª costella (animals joves) i entre la 8ª i la 9ª costella (adults). [...]

1992 (Memoria cárnica digital)
8 documents
14.
785x1202, 100.4 KB Faenado de equinos: operaciones específicas / Fàbregas i Comadran, Xavier
Ciertas operaciones específicas son realizadas en el faenado de equinos. Se presenta la eliminación de la grasa de la nuca, la toma de muestras de triquina (como en cerdo y animales de caza). Cabría añadir el insuflado previo que, como en ovino y caprino, facilita el desollado de la canal.
Algunes operacions específiques són realitzades en el feinejat d'equins. Es presenta l'eliminació del greix del clatell, la presa de mostres de triquina (com en porc i animals de caça). S'hauria d'afegir l'insuflat previ que, com en oví i en caprí, facilita l'escorxat de la canal.

1990 (Memoria digital d'escorxadors)
9 documents
15.
10 p, 300.0 KB Sistemas de producción equina / Fàbregas i Comadran, Xavier
Aunque los cebaderos se ubican en Catalunya y el País Valenciano principalmente, los sistemas de producción equina de carne se sitúan en la media y alta montaña de la península Ibérica. En la montaña pirenaica, cantábrica o mesetaria, se sigue, como en el bovino, el sistema valle-puerto. [...]
Encara que els menjadors s'ubiquen a Catalunya i al País Valencià principalment, els sistemes de producció equina de carn es situen a la mitja i alta muntanya de la península Ibèrica. En la muntanya pirenàica,cantàbrica o mesetària, es segueix, com en el boví, el sistema vall-port. [...]

2000 (Memoria digital de producció animal)
13 documents

Graphic and multimedia documents : 15 records found   previous11 - 15  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.