Documents de recerca

Documents de recerca 1,292 registres trobats  inicianterior421 - 430següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
421.
1 p, 658.6 KB Difference in climate impact between a lacto-ovo-vegetarian and a mediterranean diet / Fonalleras Nadal, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
422.
1 p, 93.3 KB Analysis of the visual attributes of food packaging / Cruz Biel, Marina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
423.
1 p, 5.3 MB The nutritional and culinary role of eggs and their safe consumption / Campos Franco, Marina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
424.
1 p, 369.1 KB Mycoprotein : a possible alternative as a source of protein for athletes / Bernard Donoso, Max ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
425.
1 p, 739.8 KB Molecular Pharming for the production of vaccines in food / Sanromà Rovira, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
426.
1 p, 75.1 KB Functional foods / Massó Comaleras, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
427.
1 p, 161.2 KB Vitamin D / Comas Mauri, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
428.
1 p, 2.0 MB Study of the application of the 3D food printing for people with dysphagia in a hospital environment / Selga Pujol, Júlia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
429.
1 p, 774.3 KB Evaluation of freezing as a method of preserving strawberry juice / Patón Baeza, Júlia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
430.
1 p, 1.1 MB Formulation and characterization of texture in dysphagia adapted food for use in 3D printer / Coll Camps, Ivet ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 1,292 registres trobats   inicianterior421 - 430següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.