Documents de recerca

Documents de recerca 425 registres trobats  inicianterior100 - 109següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.06 segons. 
100.
1 p, 161.9 KB A2 Milk: Technological Properties and Future Prospects / Àlvarez Miret, Helena ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
101.
1 p, 270.1 KB Biotechnological improvement in wine production : Modification of the ester content by designing new yeast strains / Palau Blanes, Gerard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
102.
1 p, 763.8 KB Evaluation of food safety and shelf life of fresh cut fruit at retail sale / Guillamat Farré, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
103.
1 p, 371.9 KB Food industry enzymes / Morer, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
104.
1 p, 480.8 KB The broiler, from the egg to the table in less than two months / Marco, Enric ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
105.
1 p, 288.3 KB Alcohol metabolism and its effects on human health / Estellés Sánchez, Èlia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
106.
1 p, 148.2 KB Adverse effects of thermal food processing on the structural, nutritional and biological properties of proteins / Costa Cedó, Eudald ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
107.
1 p, 549.4 KB Beetroot (Beta vulgaris) source of nitrate and its relationship with physical performance / Ramírez Diosa, David ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
108.
1 p, 761.4 KB Can we delay the aging of our cells? / Pérez Muñoz, Marina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
109.
1 p, 131.5 KB Fructooligosaccharides and Galactooligosaccharides as functional sweeteners / Alonso Cano, David ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 425 registres trobats   inicianterior100 - 109següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.