Documents de recerca

Documents de recerca 417 registres trobats  inicianterior165 - 174següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
165.
1 p, 299.8 KB Elaboration of a Marketing Plan for the Food Industry / Giménez Colom, Adrià ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
166.
1 p, 254.3 KB Sweeteners, myths and truths / Fornells Sarasa, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
167.
1 p, 476.9 KB Aplications of additives in soft drinks: colours, sweeteners and flavourings / Canals Juste, Andreu ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
168.
1 p, 160.2 KB Space food system / Arias Cano, Ana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
169.
1 p, 1.6 MB Meat analogues : a new future? / Molina Olivencia, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
170.
1 p, 225.0 KB The impact of soybean cultivation in the Amazon on climate change and the possible alternatives for animal feed / Burston Alonso, Samantha ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
171.
1 p, 479.1 KB Pla as an alternative to traditional thermoplastics / Blázquez Núñez, Sara ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
172.
1 p, 1.4 MB Local organic production, sustainable development goals and the environment / Robles Pérez, Romaneth Eylen ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
173.
1 p, 2.0 MB Science with a social impact: The Pesticides / Olalla Puiggròs, Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
174.
1 p, 648.7 KB Resveratrol and its benefical molecular health effects / Gascon Martí, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 417 registres trobats   inicianterior165 - 174següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.