Documents de recerca

Documents de recerca 568 registres trobats  inicianterior172 - 181següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
172.
1 p, 645.4 KB Human milk oligosaccharides (HMO) / de Ferrater Huertas, Sílvia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
173.
1 p, 417.4 KB Stainless Steel Surfaces Disinfection with Atomized Hydrogen Peroxide / Bravo González, Samuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
174.
1 p, 825.4 KB Vitamin D as a protective factor against Sars-Cov-2 infection / González Pelaéz, Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
175.
1 p, 712.6 KB Potential market for A2 Milk in Catalonia / Portet Pino, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
176.
1 p, 2.2 MB Enzymes acting on carbohydrates in food industry : cellulases and pectinases / Asensi Sole, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
177.
1 p, 651.9 KB Comparison of US-EU food alert management : analysis of two alerts / Jiménez Plans, Ona ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
178.
1 p, 207.2 KB Enzyme immobilization for the optimization of soy protein hydrolysis / Serraïma López, Naima ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
179.
1 p, 373.3 KB Optical methods for in situ fiofilm detection / De Francisco Camprubí, Núria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
180.
1 p, 1017.9 KB Cultured meat : future projection? / Corominas Cortés, Nil ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
181.
1 p, 244.0 KB Critical analysis of the legal framework in the addition of food flavourings and their labelling in food / Sempere Aranda, Maribel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 568 registres trobats   inicianterior172 - 181següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.