Documents de recerca

Documents de recerca 568 registres trobats  inicianterior180 - 189següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
180.
1 p, 1017.9 KB Cultured meat : future projection? / Corominas Cortés, Nil ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
181.
1 p, 244.0 KB Critical analysis of the legal framework in the addition of food flavourings and their labelling in food / Sempere Aranda, Maribel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
182.
1 p, 242.6 KB Identification of marketing strategies influencing the perception of healthy food products and triggering consumers' purchasing decision / Miquel, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
183.
1 p, 277.8 KB Antimicrobial resistant escherichia coli transmission through raw cow's milk consumption / Hernández Fernández, Marc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
184.
1 p, 277.7 KB Genetically modified enzymes and their potential in the food industry / Font Pi, Martina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
185.
1 p, 658.6 KB Difference in climate impact between a lacto-ovo-vegetarian and a mediterranean diet / Fonalleras Nadal, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
186.
1 p, 93.3 KB Analysis of the visual attributes of food packaging / Cruz Biel, Marina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
187.
1 p, 5.3 MB The nutritional and culinary role of eggs and their safe consumption / Campos Franco, Marina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
188.
1 p, 369.1 KB Mycoprotein : a possible alternative as a source of protein for athletes / Bernard Donoso, Max ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
189.
1 p, 739.8 KB Molecular Pharming for the production of vaccines in food / Sanromà Rovira, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 568 registres trobats   inicianterior180 - 189següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.