Documents de recerca

Documents de recerca 425 registres trobats  inicianterior298 - 307següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
298.
1 p, 803.8 KB Importance of essential fatty acids in human health / Amalrich Madrid, Daniel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
299.
1 p, 683.0 KB Mozzarella cheese production, quality and authentication / Cantero Díaz, Carla ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
300.
1 p, 884.0 KB Lipid oxidation in food / Arroyo Correa, Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
301.
1 p, 840.5 KB Metagenomics, nutrition and health / Serrano Quintana, Álvaro ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
302.
1 p, 485.4 KB TiO2 evaluation on plastic surfaces as biocide agent / Segarra Ayuso, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
303.
1 p, 1002.5 KB Nutrition and epigenetics / Saladrich Català, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
304.
1 p, 864.7 KB The use of glycoside hydrolases in food industry / Pérez Masachs, Aida ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
305.
1 p, 333.2 KB Physiopathological bases of food allergies and intolerances and their aplication in catering / Parramon Queraltó, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
306.
1 p, 320.4 KB Role played by the intestinal microbiota in food allergy / Luque Villar, Alberto ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
307.
1 p, 17.5 MB Protein sources alternative to gluten / López Gutiérrez, Andrea ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 425 registres trobats   inicianterior298 - 307següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.