Research literature

Research literature 250 records found  beginprevious142 - 151nextend  jump to record: Search took 0.01 seconds. 
142.
1 p, 803.8 KB Importance of essential fatty acids in human health / Amalrich Madrid, Daniel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
143.
1 p, 683.0 KB Mozzarella cheese production, quality and authentication / Cantero Díaz, Carla ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
144.
1 p, 884.0 KB Lipid oxidation in food / Arroyo Correa, Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
145.
1 p, 840.5 KB Metagenomics, nutrition and health / Serrano Quintana, Álvaro ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
146.
1 p, 485.4 KB TiO2 evaluation on plastic surfaces as biocide agent / Segarra Ayuso, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
147.
1 p, 1002.5 KB Nutrition and epigenetics / Saladrich Català, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
148.
1 p, 864.7 KB The use of glycoside hydrolases in food industry / Pérez Masachs, Aida ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
149.
1 p, 333.2 KB Physiopathological bases of food allergies and intolerances and their aplication in catering / Parramon Queraltó, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
150.
1 p, 320.4 KB Role played by the intestinal microbiota in food allergy / Luque Villar, Alberto ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
151.
1 p, 17.5 MB Protein sources alternative to gluten / López Gutiérrez, Andrea ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Research literature : 250 records found   beginprevious142 - 151nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.