Documentos de investigación

Documentos de investigación Encontrados 166 registros  anterior11 - 20siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.02 segundos. 
11.
1 p, 784.4 KB Plankton in human food / Guspí Domènech, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
12.
1 p, 441.7 KB Biotechnological improvements in wine production. Vine yeast adapted at low temperatures. / Rossa Miranda, Jenifer ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
13.
1 p, 690.9 KB Muscle proteins analysis by sds-page / Romera López, José Luís ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
14.
1 p, 354.1 KB Heat treatments adaptation of L. Monocytogenesand Salmonella Spp. and their impact on food safety / Ortenzi Jiménez, Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
15.
1 p, 412.7 KB Gut microbiota and allergies : can we prevent them by using prebiotic and/or probiotic? / Iborra Boronat, Glòria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
16.
1 p, 273.6 KB Determinant conditions in the gene expression of Listeria monocytogenes virulence factors / Pous Bergadà, Francesc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
17.
1 p, 1.1 MB Quantification of the effect of a microwave treatment for insect removal in rice / Paez Selva, Eros ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
18.
1 p, 683.4 KB Sutchi catfish consuption : pros and cons / Lafita Masip, Carme ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
19.
1 p, 5.0 MB Synergistic effects between gelling agents : the Konjac case / Franch Civit, Carla ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
20.
1 p, 287.8 KB Boar taint : current situation / Serradell Vidal, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documentos de investigación : Encontrados 166 registros   anterior11 - 20siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.