Llibres històrics de veterinària

Llibres històrics de veterinària 129 registres trobats  anterior11 - 20següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
11.
53 p, 33.9 MB El Perro : su estructura y sus órganos interiores / Seyfferth, A. ; Gaebelein, Raimundo
Madrid : Librería Editorial de Bailly-Baillière e Hijos, 1900  
12.
59 p, 36.7 MB El Cerdo : su estructura y sus órganos interiores : representación gráfica, anatomía, fisiología, razas, producción, higiene y enfermedades.
Madrid : Librería Editorial de Bailly-Baillière e Hijos, [1900]  
13.
50 p, 28.6 MB La Oveja : su estructura y sus órganos interiores / Seyfferth, A.
Madrid : Librería Editorial de Bailly-Baillière e Hijos, 1900  
14.
48 p, 27.6 MB El Caballo : su estructura y sus órganos interiores / por A. Schwarz / Schwarz, A.
Madrid : Librería Editorial de Bailly-Baillière e Hijos, 1900  
15.
264 p, 80.2 MB [Libreta] / Pumarola, Martí, 1825-1896 ; Bobadilla, Antonio ; White, J. ; Casas de Mendoza, Nicolás, 1801-1872 ; Vehí, de La Pera
1843  
16.
468 p, 143.4 MB Instituciones de albeitería y exámen de practicantes en élla : divididas en seis tratados en los que se esplican las materias mas esenciales para sus profesores / García Cabero, Francisco. ; Pascual, Agustín, 1818-1884. ; Espanya. Tribunal del Protoalbeiterato. ; Real Compañía de Impresores y Libreros del Reino.
Madrid : [s.n.], 1830  
17.
1619x1473, 73.0 KB Quadre d'anatomia del cavall
1900
32 documents
18.
420 p, 147.2 MB Elementos de materia médica / Díaz Cuesta, Pedro.
1828.  
19.
42 p, 5.8 MB Consideraciones anatomico fisiológicas referentes a los cuernos frontales del ganado vacuno / Numan, Alexander, 1780-1854. ; Verheyen, Pierre Joseph Séraphique. ; Casas, Nicolás, 1801-1872.
[s.l.] : [s.n.] , [1890]  
20.
822 p, 214.0 MB Patología general / Dellonder Salvá, Isidro.
[1890]  

Llibres històrics de veterinària : 129 registres trobats   anterior11 - 20següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.