Fons personals i institucionals

Fons personals i institucionals 33 registres trobats  anterior11 - 20següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
11.
1024x683, 533.5 KB Platos de cocina y gastronomía catalanas / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, platos de cocina y gastronomía catalanas (1830-2017). Los libros indicados MCJ pertenecen a Montse Cardo Josa.
Es presenta en format fotografia, plats de cuina i gastronomia catalanes (1830-2017). Els llibres indicats MCJ pertenecen a Montse Cardo Josa.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
207 documents
12.
768x1024, 343.8 KB Bibliografía sobre cocina y gastronomía catalanas / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía en catalán y en castellano (1830-2017), que trata sobre cocina y gastronomía catalanas. Los libros indicados MCJ pertenecen a Montse Cardo Josa.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia en català i en castellà (1830-2017), que tracta sobre cuina i gastronomia catalanes. Els llibres indicats MCJ pertenecen a Montse Cardo Josa.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
137 documents
13.
1024x683, 462.0 KB Platos de cocina: gastronomía por productos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato foto, platos de cocina y gastronomía por productos (1977-2018).
Es presenta en format foto, plats de cuina i gastronomia per productes (1977-2018).

2020 (Memòria gastronòmica digital)
228 documents
14.
683x1024, 470.4 KB Bibliografía sobre Cocina y gastronomía por productos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato foto, una bibliografía sobre cocina y gastronomía por productos (1977-2018).
Es presenta en format foto, una bibliografia sobre cuina y gastronomia per productes (1977-2018).

2020 (Memòria gastronòmica digital)
98 documents
15.
683x1024, 623.4 KB Bibliografía sobre diccionarios de cocina y de alimentación / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre diccionarios de cocina y de alimentación, alguno de los cuales son recetarios ordenados alfabéticamente.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre diccionaris de cuina y d'alimentació, algún dels quals són receptaris ordenats alfabèticament.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
8 documents
16.
1024x683, 610.3 KB Recetarios de mi madre / Fàbregas i Comadran, Xavier
Mi madre ha sido una gran cocinera no professional, de cocina catalana, española y francesa. Aprendió de las cocineras de sus padres y también ha asistido a cursos, por lo que nos ha ofrecido memorables platos a la familia y amigos. [...]
Es presenten en format fotografia, els receptaris de cuina (1960-2010) de Núria Comadran Monsó, en homenatge.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
5 documents
17.
1024x768, 355.6 KB Bibliografía sobre cocina inglesa e irlandesa / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre cocina inglesa e irlandesa.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre cuina anglesa i irlandesa.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
6 documents
18.
1024x768, 412.1 KB Bibliografía sobre cocina francesa / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía en francés y en castellano, que trata sobre cocina francesa.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia en francès i en castellà, que tracta sobre cuina francesa.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
28 documents
19.
768x1024, 323.3 KB Bibliografía sobre Cocina con setas / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre la cocina de las setas. Una guía para la identificación de setas: http://www. isona. org/boletus_seccio/professional/guia_dels_bolets. htm.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre cuina amb bolets.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
25 documents
20.
89 p, 1.1 MB Recetas de puesto de mercado: Cocina marinera catalana. Las recetas de Llorenç Pujol Coronado / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Pujol Coronado, Llorenç
Se presentan 76 recetas de puesto de mercado: la Cocina marinera catalana de Llorenç Pujol Coronado. Agradecimientos: Marta Pujol García.
Es presenten 76 receptes de parada de mercat: la Cuina marinera catalana de Llorenç Pujol Coronado. Agraïments: Marta Pujol García.

2021 (Memòria gastronòmica digital)  

Fons personals i institucionals : 33 registres trobats   anterior11 - 20següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.