Fons personals i institucionals

Fons personals i institucionals 74 registres trobats  inicianterior65 - 74  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
65.
1182x780, 215.1 KB Aviculturas alternativas: canales y carnes / Fàbregas i Comadran, Xavier
Las aviculturas alternativas se introdujeron como otra opción de compra de la carne de ave, pero por su precio de venta más elevado, al margen de picantones y codornices, su consumo habitual no está muy extendido. [...]
Les avicultures alternatives es van introduir com una altra opció de compra de la carn d'aus, però pel seu preu de venda més elevat, al marge dels picantons i guatlles, el seu consum habitual no està massa extès. [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
98 documents
66.
1182x772, 238.9 KB Carnes exóticas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El término exótico es siempre muy relativo geográfica y culturalmente hablando. Después de una expansión importante hace unos quince años, la oferta de carnes exóticas se mantiene actualmente estable, siendo considerada como delicatessen. [...]
El terme exòtic és sempre molt relatiu geogràfica i culturament parlant. Després d'una expansió important fa uns quinze anys, l'oferta de carns exòtiques es manté actualment estable, considerant-se com delicatessen. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
14 documents
67.
1182x781, 157.0 KB Calidad de la canal y de la carne en aves : Gallus domesticus / Fàbregas i Comadran, Xavier
La calidad de la canal en aves presenta un rango de variación más rígido que el resto de especies de consumo. Prioriza un peso canal (PC) y un color de la piel óptimo para cada región y/o país y un estado de engrasamiento adecuado. [...]
La qualitat de la canal en aus presenta un rang de variació més rígid que la resta d'espècies de consum. Prioritza un pes canal (PC) i un color de la pell òptim per a cada regió i/o país i un estat d'engreixament adequat. [...]

Bellaterra, Barcelona 2000 (Memoria cárnica digital)
143 documents
68.
1182x782, 119.5 KB Categorias comerciales de aves : Gallus domesticus (in vivo) / Fàbregas i Comadran, Xavier
La gran oferta de categorías comerciales que presenta en el momento de la compra Gallus domesticus, permite ofrecer una gran variedad organoléptica en origen, antes de su preparación y consumo. Esta oferta es aún mayor en matadero, pero las canales de aves adultas son despiezadas para obtener la carne que se utiliza para elaborar los preparados cárnicos, actualmente de gran consumo. [...]
La gran oferta de categories comercials que presenta en el moment de la compra Gallus domesticus, permet oferir una gran varietat organolèptica en origen, abans de la seva preparació i consum. Aquesta oferta és encara més gran en escorxador, per les canals d'aus adultes són especejades per a obtenir la carn que s'utilitza per a elaborar els preparats carnis, actualment de gran consum. [...]

Barcelona i Tarragona 1998 (Memoria cárnica digital)
37 documents
69.
624x946, 133.4 KB Despiece de porcino: Canal Chuleta I / Fàbregas i Comadran, Xavier
La matanza tradicional del cerdo divide la canal en dos medias canales simétricas, a partir del corte de las costillas justo a cada lado del espinazo; es la canal para lomo. En los modernos mataderos industriales frigoríficos, la maquinaria esquina las canales justo por la mitad del espinazo, obteniéndose la canal para chuleta, que es la más consumida actualmente. [...]
La matança tradicional del porc es divideix la canal en dues mitges canals simètriques, a partir del tall de les costelles just a cada banda de l'espinada; és la canal per a llom. En els escorxadors moderns industrials frigorífics, la maquinària separa les canals just per la meitat de l'espinada, obtenint-se la canal per a llonza, que és la més consumida actualment. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
20 documents
70.
938x631, 181.6 KB Calidad de la canal y de la carne en bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
La calidad de la canal comprende la clase de conformación, el estado de engrasamiento y el peso canal (PC). Da una idea del rendimiento a la canal (RC) y del rendimiento al despiece. Es el factor de calidad más valorado por entradores y carniceros. [...]
La qualitat de la canal comprèn la classe de conformació, l'estat d'engreixament i el pes de la canal (PC). Dóna una idea del rendiment a la canal (RC) i del rendiment a l'especejament. És el factor de qualitat més valorat per entradors i carnissers. [...]

Sort 1992 (Memoria cárnica digital)
69 documents
71.
1182x780, 182.6 KB Conformación in vivo de especies de consumo / Fàbregas i Comadran, Xavier
La conformación in vivo de las diferentes razas o cruces es indicativa de la calidad de la canal y de la carne y de su aptitud para carnicería o industria. Se presentan distintas razas y cruces.
La conformació in vivo de les diferents races o creuaments és indicativa de la qualitat de la canal i de la carn i de la seva aptitud per a carnisseria o indústria. Es presenten diferents races i creuaments.

1994 (Memoria cárnica digital)
39 documents
72.
1136x852, 72.7 KB Mayorista de carnes : catálogo de productos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El catálogo de productos es la principal herramienta comercial para la venta. Las imágenes de los productos han de ofrecer una percepción clara de su calidad organoléptica y dar a entender su presentación comercial (S/H: sin hueso; Envasado: en bandeja, con film, A/V: al vacío). [...]
El catàleg de productes és la principal eina comercial per a la venta. Les imatges dels productes han d'oferir una percepció clara de la seva qualitat organolèptica i donar a entendre la seva presentació comercial (S/H: sense os; Envasat: en safata, amb film, A/V: al buit). [...]

2012 (Memoria cárnica digital)
60 documents
73.
2 p, 371.1 KB Carn de senglar : qualitat canal-carn, sanitària, nutricional i gastronòmica / Fàbregas i Comadran, Xavier
2005 (Memoria cárnica digital)  
74.
7 p, 140.2 KB Calidad de producto en canales y carnes de porcino / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Ferrao Quintana, Jordi
Desde hace unos años, la promoción de la calidad se ha convertido en uno de los principales objetivos de los empresarios y de las distintas administraciones autonómicas, estatales y comunitarias. Este artículo es una propuesta de trabajo en la que se revisan los distintos aspectos de calidad de proceso y de calidad de producto, desde un punto de vista zootécnico, veterinario, industrial y comercial, y durante todas las fases, desde la explotación ganadera al matadero en porcino.
1996 (Memoria cárnica digital)
Eurocarne, Núm. 44 (Gener-Febrer 1996) , p. 1-7  

Fons personals i institucionals : 74 registres trobats   inicianterior65 - 74  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.