Contribucions a jornades i congressos

Contribucions a jornades i congressos 24 registres trobats  inicianterior21 - 24  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
21.
2 p, 347.0 KB Evolution of α-tocopherol deposition in eggs enriched with polyunsaturated fatty acids / Galobart, Jaume ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of the present study was to evaluate the evolution of α-tocopherol concentration in egg during time as a : response of dietary supplementation with 200 mg/kg diet of α-tocopheryl acetate, and the effect of dietary oil on this : parameter. [...]
2001
European symposium on poultry nutrition.. Blankenberge, Bèlgica, 13è : 2001  
22.
4 p, 392.9 KB ω3 enrichment of chicken meat : use of fish, rapeseed and linseed oils / López-Ferrer, S. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M.A.
Two successive experiments have been carried out to assess the influence of three oils rich in ü)3 fatty acids on the nutritional and organoleptic qualities of broiler chicken meat. A basal diet enriched with 8. [...]
1997
European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Poznan, Poland, 12è : 1997  
23.
17 p, 1.3 MB Modificación del perfil en ácidos grasos, α-tocoferol y niveles de oxidación en huevos enriquecidos en ácidos grasos poliinsaturados Cû3 tras someterlos a diferentes procesados térmicos. / Cortinas Hernández, Lucía ; Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El huevo es un alimento equilibrado de alto valor nutritivo. España es el cuarto país productor de huevos en la Unión Europea, y el undécimo a nivel mundial, a pesar de la disminución de consumo que se ha producido en los últimos años. [...]
2001
Symposium Científico de Avicultura. Córdoba, 38è : 2001  
24.
2 p, 295.8 KB α-tocopherol content and lipic oxidtation in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids / Cortinas Hernández, Lucía ; Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M.A.
The present study was carried out to evaluate the effect ofdietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA) on α-tocopherol (α-Toc) content and lipid oxidation (TBA values)in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids. [...]
2001
European symposium on poultry nutrition. Blankenberge, Bèlgica, 13è : 2001  

Contribucions a jornades i congressos : 24 registres trobats   inicianterior21 - 24  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.