Contributions to meetings and congresses

Contributions to meetings and congresses 30 records found  previous11 - 20next  jump to record: Search took 0.01 seconds. 
11.
7 p, 444.3 KB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets / Villaverde, D. ; Cortinas Hernández, Lucía ; Ortego, M. ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
An experiment was designed to determine the effect of dietary fat unsaturation level on the fat content of the body of broilers, measured as hydrolysed crude fat (CF) and total fatty acid (TFA) content. [...]
Une expérience a été effectuée pour déterminer l'effet du niveau de la graisse insaturée dans l'aliment sur le contenu de la graisse corporelle des poulets mesuré par la teneur en graisse brute hydrolysée (CF) et par la teneur en acides gras totaux (TFA). [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  
12.
7 p, 435.1 KB Interaction between dietary unsaturation and α-tocopherol levels : vitamin E content in thigh meat / Cortinas Hernández, Lucía ; Villaverde, C. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola Ibarz, Francesc ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA), at different levels of dietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA), on α-tocopherol (α-Toc) content in raw thigh meat. [...]
Cette expérience a été conduite pour évaluer l'influence des acides gras polyinsaturés alimentaires (PUFA), avec différents niveaux d'acétate de α-tocophérol (α-TA), sur le contenu de α-tocophérol (α-Toc) de la viande crue de la cuisse. [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  
13.
1 p, 2.0 MB PUFA Losses after Cooking of Chicken Meat / López Ferrer, Sigfrid ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina ; Grashorn, M. A.
2001
-, : 2001  
14.
1 p, 1.8 MB Effect of Natural Antioxidants on the Oxidative Stability of Eggs / Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Codony, Rafael
Due to the increase in the production of co3 PUFA enriched eggs, prevention of lipid oxidation in such products became more important. Dietary supplementation with alpha-tocopherol has been reported to increase the oxidative stability of animal products (Lauridsen et al. [...]
2002
, 2002  
15.
1 p, 1.5 MB Evolución de la concentración de a-tocoferol en huevos enriquecidos en ácidos grasos poliinsaturados / Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Aumentar el contenido en ácidos grasos poliinsaturados (AGPI) a>3 del huevo no es la única posibilidad de modificar y mejorar su valor nutritivo. El enriquecimiento de los huevos en a-tocoferol asegura una mayor estabilidad a la oxidación así como un aporte extra de vitamina E en el alimento. [...]
2003  
16.
1 p, 152.0 KB Interaction of dietary unsaturation level with linolenic acid and alpha tocopherol deposition in poultry meat / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Jensen, S. K.
2002
Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Bèlgica, : 2002  
17.
1 p, 166.8 KB Relationship between dietary PUFA level and apparent absorption of vitamin E in poultry / Villaverde Haro, Cecilia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cortinas Hernández, Lucía ; Martín Orúe, Susana M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2001
Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Belgium, 2002  
18.
1 p, 2.3 MB Vitamin E levels and lipid oxidation in omega 3 fatty acids enriched eggs / Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola Ibarz, Francesc
It has been demonstrated that high amounts of a-tocopherol added to the layer's diet (above 200 ppm) have a protective effect on egg lipid oxidation. However it is very important to establish the minimum levels of a-tocopherol needed in diets not only to effectively prevent lipid oxidation in animal products but also to be acceptable economically.
1998
-, : 1998  
19.
1 p, 3.3 MB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets / Villaverde Haro, Cecilia ; Cortinas Hernández, Lucía ; Ortego Majem, Meritxell ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
XVI European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Saint Brieuc-Ploufragan, France, 16è : 2003  
20.
7 p, 409.2 KB Efecto del procesado físico de diferentes materias primas sobre el rendimiento productivo y composición de la grasa abdominal del broiler / Serrano, X. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Puchal i Mas, Francesc, 1933- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
El objetivo de este trabajo fue determinar el efecto de la incorporación en el pienso de diversas materias primas sometidas a procesado físico sobre los rendimientos productivos del broiler. Paralelamente se determinó el efecto de las diferentes dietas experimentales sobre la calidad de la grasa abdominal del pollo como parámetro indicativo de la calidad lipídica de la canal del pollo.
1997
Reunión Anual de la FEZ. Madrid, 43ena : 1992  

Contributions to meetings and congresses : 30 records found   previous11 - 20next  jump to record:
See also: similar author names
1 Barroeta, Ana C.
147 Barroeta, Ana Cristina
11 Barroeta, Ana Cristina,
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.