Contributions to meetings and congresses

Contributions to meetings and congresses 57 records found  previous11 - 20nextend  jump to record: Search took 0.00 seconds. 
11.
1 p, 157.4 KB Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens. / Schiavone, A. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
, 2003  
12.
1 p, 2.4 MB Ileum and whole-tract digestibility of carbohydrates contained in a corn- or a sorghum-acorn-based diets fed on finishing Landrace and Iberian pigs / Morales. J. ; Pérez, J.F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep
2003
-, : 2003  
13.
2 p, 269.1 KB Efecto de la suplementación enzimática en dietas para lechones. / Mascarell, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Puchal i Mas, Francesc ; Brufau, J. ; Bach, R.
1992
Reunión Anual de la FEZ. Madrid, 43ena : 1992  
14.
1 p, 167.9 KB Transfer of plasma IGF-I into lymph. / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fleet, I.R. ; Prosser, C.G.
1988
Biotechnology in Growth Regulation. International Symposium. Cambridge, Regne Unit, : 1988  
15.
1 p, 88.7 KB Relationship between body fat reserves and body condition score in sheep at different physiological stages. / Castrillo, C. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guada, J.A. ; Purroy, A. ; Sebastián, I.
1988
BSAP Winter Meeting, 1988  
16.
11 p, 719.7 KB Factores que influyen en la eficacia de los aditivos en alimentación porcina. / Puchal i Mas, F. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El crecimiento es un fenómeno biológico complejo que conlleva interacciones entre distintos factores hormonales, enéticos, nutrici ona 1 es y metabólicos. Su conocimiento estuvo en un principio marcadamente influenciado por la escuela de Hammond, fundamentalmente descriptiva.
1990
ANAPORC Symposium Científico. Alcañiz, Teruel, 11è : 1990  
17.
2 p, 268.3 KB Terminal restriction fragment length polimorphism (T-RFLP) : una herramienta útil para valorar la dinámica y la diversidad de la población microbiana en aves y cerdos. / Gómez de Segura, A. ; Castillo, M. ; Takahashi, S.E. ; Choque-López, J. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Martín Orúe, Susana M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El ecosistema intestinal es un medio complejo y dinámico que puede verse afectado puntualmente por numerosos factores propios del individuo pero también por numerosos factores ambientales o externos (como puede ser la dieta). [...]
2007
Avances metodológicos en el estudio de la microbiología digestiva. Zaragoza, España, : 2007  
18.
3 p, 229.2 KB Vitamin E levels and lipid oxidation in ω3 fatty acids enriched eggs. / Galobart i Cots, J. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola, F.
With the aim to establish the required amount of α-tocopherol to effectively prevent lipid oxidation in w3 FA enriched eggs, a trial was conducted with 2XX laying hens. Birds were randomly assigned to four treatments resulted from supplying a basal diet containing 5% of linseed oil (diet: 65% PUFA, 34,5% m3) with 0 (C), 50 (50E), 100 (I00E) or 200 (200E) ppm of alpha-tocopherol acetate. [...]
1999
European Symposium on the quality of eggs and egg products. Bologna, Itàlia, : 1999  
19.
4 p, 359.7 KB Oxidation in fresh and S1'ray-dried û)3 and to6 fatty acid enriched eggs vitamin E and cantiiaxantin. / Galobart, J. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola, J.
A trial with 192 laying hens was conducted to study the effect of Vitamin E and Canthaxanthin as antioxidants in w3 either w6 fatty acid (FA) enriched eggs. The animals were randomlyassigned to eight treatments resulted from the supplementation of a basal dietcontaining5% of linseed oil (L) orsunfloweroil (S) with 200 ppm ofutocopheryl acetate (LE and SE), 5ppm of Canthaxathin(LC and SC) or both (LEG and SEC). [...]
1999
European Symposium on the quality of eggs and egg products.. Bologna, Itàlia, : 1999  
20.
4 p, 398.6 KB PUFA loses after cookingg of chicken meat. / López-Ferrer, S. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelonaa. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M.A.
An experiment was conducted to assess the effect ofsupplying with fish or linseed oils on the performance, quality parameters and fatty acid (FA) composition of the meat of broiler chickens. Besides, it aimed to test the relative stability of the FA composition after cooking of the chicken meat. [...]
1999
European Symposium on the quality of poultry meat. Bologna, Itàlia, 14è : 1999  

Contributions to meetings and congresses : 57 records found   previous11 - 20nextend  jump to record:
See also: similar author names
10 Sanchez, D.
8 Sanchez, David
1 Sánchez, Dagmar de
1 Sánchez, Daniel
8 Sánchez, David
1 Sánchez, Deinira
1 Sánchez, Domingo
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.