Materials acadèmics

Materials acadèmics 96 registres trobats  inicianterior49 - 58següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.02 segons. 
49.
5 p, 88.7 KB Higiene alimentària [101009] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
L'assignatura de Higiene Alimentària és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per a controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
Food hygiene is an asignature that integrates diferents subjects. The aim is students can develop a system that allows the food industry to implement and manage rationally the measures and conditions necessary to control hazards and ensure the suitability of a product for consumption human. [...]
La asignatura de Higiene Alimentaria es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumno sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]

2017-18
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
50.
6 p, 84.2 KB Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Casal i Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquim ; Ferrer Bermejo, David ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Ortuño Manjón, Ana ; Darwich Soliva, Laila ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 L'assignatura pretén que els alumnes del Grau en Veterinària assoleixin les competències relacionades amb el coneixement de les Zoonosis i la Seguretat dels Aliments i el seu paper en la Salut Pública, així com els procediments per realitzar l'anàlisi dels riscs alimentaris, en concret la determinació, la gestió i la comunicació dels riscs, i també dels aspectes relatius a la epidemiologia, el diagnòstic i la investigació dels brots de toxi-infeccions alimentàries i dels seus sistemes de seguiment i vigilància. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
51.
7 p, 96.9 KB Higiene i Sistemes d'Autocontrol [103261] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
52.
6 p, 89.2 KB Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments [103245] / Trujillo, Antonio-José ; Ferragut, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments està estretament relacionada amb Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental que també pertany a la matèria Gestió de la Qualitat. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
53.
5 p, 81.2 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Ferragut, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Trujillo, Antonio-José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]

2017-18
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
54.
4 p, 75.7 KB Pràcticum [103241] / Hernández Herrero, María Manuela ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum és una assignatura de 12 ECTS i amb caràcter obligatori. Aquesta assignatura inclou un conjunt d'activitats formatives que l'estudiant realitza en una empresa, entitat o organisme, de caràcter privat o públic, nacional o internacional, amb l'objectiu de complementar la seva formació universitària, i apropar a l'estudiant a les realitats de l'àmbit professional on exercirà seva activitat un cop s'hagi graduat. [...]
2016-17
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
55.
7 p, 96.8 KB Higiene i Sistemes d'Autocontrol [103261] / Hernández Herrero, María Manuela ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
2016-17
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
56.
5 p, 88.4 KB Higiene alimentària [101009] / Hernández Herrero, María Manuela ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
L'assignatura de Higiene I Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per a controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
2016-17
Grau en Microbiologia [816]  
57.
7 p, 40.6 KB Higiene i Sistemes d'Autocontrol [103261] / Hernández Herrero, María Manuela ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
To provide students with an overview of operational concepts technical and scientific management concerning the issue of food hygiene. Particular emphasis is done in food hygiene management plans with methodology HACCP and risk analysis.

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
58.
4 p, 25.1 KB Pràcticum [103241] / Hernández Herrero, María Manuela ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum és una assignatura de 12 ECTS (equivalent a 300 h) i amb caràcter obligatori. Aquesta assignatura inclou un conjunt d'activitats formatives que l'estudiant realitza en una empresa, entitat o organisme, de caràcter privat o públic, nacional o internacional, amb l'objectiu de complementar la seva formació universitària, i apropar a l'estudiant a les realitats de l'àmbit professional on exercirà seva activitat un cop s'hagi graduat. [...]
Include practice in a company or an organization public or private, national or intrernational. We aim to provide real life practical experience in a specific field that will prepare students for the demands of a professional environment.

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Materials acadèmics : 96 registres trobats   inicianterior49 - 58següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.