Materials acadèmics

Materials acadèmics 18 registres trobats  anterior11 - 18  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.03 segons. 
11.
13 p, 395.7 KB Història i Cultura dels Estats Units [100191] / Gimeno Pahissa, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
2012-13
Grau en Estudis d'Anglès i de Francès [997]  
12.
13 p, 422.2 KB Història i Cultura dels Estats Units [100191] / Gimeno Pahissa, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
2012-13
Grau en Estudis d'Anglès i de Clàssiques [838]  
13.
13 p, 422.2 KB Història i Cultura dels Estats Units [100191] / Gimeno Pahissa, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
2012-13
Grau en Estudis d'Anglès i Català [835]  
14.
13 p, 422.2 KB Història i Cultura dels Estats Units [100191] / Gimeno Pahissa, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
2012-13
Grau en Estudis Anglesos [801]  
15.
10 p, 510.0 KB Història i Cultura dels Estats Units [100191] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
2011-12
Grau en Estudis d'Anglès i de Francès [997]  
16.
10 p, 532.0 KB Història i Cultura dels Estats Units [100191] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
2011-12
Grau en Estudis d'Anglès i Català [835]
Grau en Estudis d'Anglès i de Clàssiques [838]  
17.
10 p, 534.3 KB Història i Cultura dels Estats Units [100191] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
2011-12
Grau en Estudis Anglesos [801]  
18.
10 p, 109.7 KB Història i Cultura dels Estats Units [100191] / Gimeno Pahissa, Laura (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Anglesa i de Germanística) ; Pujolràs i Noguer, Esther ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
2010-11
Llicenciat en Filologia Anglesa [501]  

Materials acadèmics : 18 registres trobats   anterior11 - 18  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.