Materials acadèmics

Materials acadèmics 806 registres trobats  anterior11 - 20següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.02 segons. 
11.
3 p, 86.0 KB Pràcticum [103241] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum, assignatura obligatòria de 12 crèdits, és una activitat que l'estudiant fa a una entitat, privada o pública, nacional o internacional, per complementar la seva formació universitària i apropar-lo a l'àmbit professional on exercirà la seva activitat. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
12.
7 p, 107.9 KB Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251] / Genescà Garrigosa, Anna ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Bartolomé Filella, Jordi ; Constenla Matalobos, Maria ; Corbella Felip, Cecilia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. La part pràctica de totes tres parts de l'assignatura s'impartirà dins l'assignatura Experimentació en el Laboratori. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
13.
5 p, 100.5 KB Microbiologia i Parasitologia [103267] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Bragulat Arara, Maria Rosa ; Castellà Espuny, Joaquín ; Castella Gómez, Gemma ; Ferrer Bermejo, David ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Garrido Castañe, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics que li permetran saber les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes i paràsits, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
14.
6 p, 106.0 KB Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Torres, Ferran ; Martínez Garcia, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública integra coneixements tant de anàlisi del risc de la Seguretat Alimentaria com de Salut Pública. Tot considerant que l'anàlisi del risc en què s'han de basar les polítiques de seguretat alimentària es basa en tres components: avaluació del risc, gestió del risc i comunicació del risc. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
15.
7 p, 112.3 KB Higiene i Sistemes d'Autocontrol [103261] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
16.
5 p, 93.8 KB Estadística [103240] / Kock, Joachim ; Nicolau Reig, Marcel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Contextualització: Es tracta d'una assignatura bàsica, de tipus instrumental, que introdueix en els estudis del grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments les eines probabilístiques i estadístiques bàsiques per tal d'analitzar dades provinents d'experiments, incidint en la seva correcta utilització i en la interpretació dels resultats. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
17.
5 p, 89.2 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Capellas Puig, Marta ; Yuste Puigvert, Josep ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
18.
7 p, 102.6 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Capellas Puig, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
19.
5 p, 99.9 KB Reactors, Instrumentació i Control [103226] / Pérez Cañestro, Julio Octavio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Reactors, instrumentació i control en la titulació. Aquesta és una assignatura de segon curs, de caràcter obligatori, que inicia als estudiants en els sistemes en els que tenen lloc reaccions, el concepte i tipus de reactors ideals i les principals desviacions d'aquesta idealitat. [...]
The course Reactors, instrumentation and control in the bachelor. This course belongs to the second bachelor year and it is mandatory. The course introduces the students in the production systems that involve chemical reactions, the concept and types of ideal reactors and the main deviations from ideality. [...]
La asignatura Reactores, instrumentación y control en la titulación. Esta es una asignatura de segundo curso, de carácter obligatorio, que inicia a los estudiantes en los sistemas de producción que incluyen reacciones químicas, el concepto y tipos de reactores ideales y las principales desviaciones de esta idealidad. [...]

2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
20.
4 p, 89.2 KB Matemàtiques [103242] / Calsina Ballesta, Angel ; Ortiz Vargas, Walter Andrés ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu d'aquesta assignatura és que l'estudiant adquireixi els coneixements i les eines matemàtiques bàsiques per a poder entendre, usar i desenvolupar els models matemàtics associats als fenòmens químics, físics o biològics. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Materials acadèmics : 806 registres trobats   anterior11 - 20següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.