Materials acadèmics

Materials acadèmics 812 registres trobats  anterior11 - 20següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
11.
5 p, 79.3 KB Productes Alimentosos [103239] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
12.
6 p, 87.9 KB Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària [103247] / Milán Sendra, María José ; Graupera García, Antoni ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de tercer curs que desenvolupa tant els aspectes científics com tècnics relacionats amb l'economia i la gestió de les empreses agroalimentàries. El principal objectiu és introduir l'alumne en els aspectes econòmics a través d'una visió global i integradora de la teoria econòmica i la gestió de l'empresa. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
13.
4 p, 78.9 KB Física [103250] / Alvarez Calafell, Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu primordial de l'assignatura és explicar clarament que la física és un instrument útil per a l'anàlisi aprofundida de diversos problemes relacionats amb la Ciència i Tecnologia dels aliments. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
14.
7 p, 100.7 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Ariño Carmona, Joaquín ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; Gómez Trias, Néstor ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
15.
5 p, 77.8 KB Química II [103263] / Gené Torrabadella, Jordi ; Bonet San Emeterio, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Química II en la titulació. Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que reforça els fonaments bàsics de química general que té l'estudiant, introdueix el concepte de procés analític i desenvolupa les principals tècniques d'anàlisi química, clàssiques i instrumentals. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
16.
7 p, 94.5 KB Mètodes de Processament d'Aliments II [103556] / Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de tercer curs "Mètodes de Processament D'Aliments II" s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general de l'assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics de diferents processos tecnològics emprats habitualment a la indústria alimentària, amb la finalitat de conservar i transformar els aliments, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures optatives de quart curs que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
17.
3 p, 71.0 KB Pràcticum [103241] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum, assignatura obligatòria de 12 crèdits, és una activitat que l'estudiant fa a una entitat, privada o pública, nacional o internacional, per complementar la seva formació universitària i apropar-lo a l'àmbit professional on exercirà la seva activitat. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
18.
7 p, 91.9 KB Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251] / Genescà Garrigosa, Anna ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Bartolomé Filella, Jordi ; Constenla Matalobos, Maria ; Corbella Felip, Cecilia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. La part pràctica de totes tres parts de l'assignatura s'impartirà dins l'assignatura Experimentació en el Laboratori. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
19.
5 p, 85.6 KB Microbiologia i Parasitologia [103267] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Bragulat Arara, Maria Rosa ; Castellà Espuny, Joaquín ; Castella Gómez, Gemma ; Ferrer Bermejo, David ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Garrido Castañe, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics que li permetran saber les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes i paràsits, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
20.
6 p, 90.9 KB Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Torres, Ferran ; Martínez Garcia, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública integra coneixements tant de anàlisi del risc de la Seguretat Alimentaria com de Salut Pública. Tot considerant que l'anàlisi del risc en què s'han de basar les polítiques de seguretat alimentària es basa en tres components: avaluació del risc, gestió del risc i comunicació del risc. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Materials acadèmics : 812 registres trobats   anterior11 - 20següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.