Materials acadèmics

Materials acadèmics 141 registres trobats  anterior11 - 20següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
11.
6 p, 115.5 KB Mètodes de Processament d'Aliments II [103556] / Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de tercer curs "Mètodes de Processament D'Aliments II" s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general de l'assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics de diferents processos tecnològics emprats habitualment a la indústria alimentària, amb la finalitat de conservar i transformar els aliments, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures optatives de quart curs que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...]
The third year course "Food Processing II" is taught in the second semester of the UAB degree of Food Science and Technology. The general training objective is to provide the student with the transversal and specific capacities of the theoretical aspects of different technological processes commonly used in the food industry, in order to preserve and transform foods, without entering into detailed processing of foods specifically, since this study is carried out, with a greater degree of deepening, in the fourth year optional course that refer to the technologies of specific raw materials. [...]
La asignatura de tercer curso "Métodos de Procesamiento de Alimentos II" se imparte en el segundo semestre del grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo formativo general de la asignatura es proporcionar al alumno las capacidades transversales y específicas de los aspectos teóricos de diferentes procesos tecnológicos empleados habitualmente en la industria alimentaria, con el fin de conservar y transformar los alimentos, sin entrar a detallar el procesado de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de cuarto curso que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
12.
8 p, 114.6 KB Llet i Productes Lactis [102648] / Trujillo, Antonio-José ; Capellas Puig, Marta ; Aguilar Puig, Núria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Grau Noguer, Eduard ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...]
La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
13.
5 p, 105.0 KB Política Sanitària i Malalties d'Importància Legal [102617] / Casal i Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquim ; Domingo, Mariano ; Ferrer Bermejo, David ; Martin Castillo, Margarita ; Allepuz Palau, Alberto ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Política Sanitària i Malalties d'Importància Legal es cursa en el segon semestre de quart del Grau de Veterinària i és la continuació de les tres assignatures de Sanitat Animal. [...]
The subject of Health Policy and diseases of Legal Importance is attended during the second semester of the fourth year of the Veterinary Degree and is the continuation of the three subjects of Animal Health. [...]
La asignatura de Política Sanitaria y Enfermedades de Importancia Legal se cursa en el segundo semestre de cuarto del Grado de Veterinaria y es la continuación de las tres asignaturas de Sanidad Animal. [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
3 documents
14.
8 p, 114.0 KB Pràctiques Integrades a Sanitat Animal [102616] / Castellá, Gemma ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Casal i Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquim ; Domingo, Mariano ; Ferrer Bermejo, David ; Marco Valle, Alberto ; Martin Castillo, Margarita ; Mateu de Antonio, Enrique María ; Mora Igual, Francisco Javier ; Segales Coma, Joaquim ; Majó i Masferrer, Natàlia ; Cortés Larena, Raquel ; Allepuz Palau, Alberto ; Martínez Martínez, Jorge ; Canela Urizar, Luis Jesus ; Wennberg Rutllant, Joan Ramon ; Laza Guasch, Cristina ; Darwich Soliva, Laila ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura anual es troba ubicada al 4rt curs del grau i inclou els continguts pràctics de les assignatures Sanitat Animal I, II i III. Els objectius formatius són que l'alumnat conegui, apliqui i relacioni els resultats obtinguts a partir de necròpsies i proves laboratorials per a arribar a conclusions sobre les malalties i problemes que afecten als animals. [...]
This annual subject is located in the 4th year of the degree and it includes the practical contents of the subjects Animal Health I, II and III. The training objectives are that the student knows, applies and relates the results obtained from necropsies and laboratory tests to reach conclusions about the ailments and problems that affect the animals. [...]
Esta asignatura anual se encuentra ubicada en el 4. º curso del grado e incluye los contenidos prácticos de las asignaturas Sanidad Animal I, II y III. Los objetivos formativos son que el alumnado conozca, aplique y relacione los resultados obtenidos a partir de necropsias y pruebas laboratoriales para llegar a conclusiones sobre las dolencias y problemas que afectan a los animales. [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
3 documents
15.
6 p, 109.5 KB Sanitat Animal II [102614] / Ferrer Bermejo, David ; Castellà Espuny, Joaquim ; Domingo, Mariano ; Martin Castillo, Margarita ; Mateu de Antonio, Enrique María ; Darwich Soliva, Laila ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La Sanitat Animal II és una assignatura situada en el segon semestre del tercer curs del Grau en Veterinària. Forma part de la matèria Sanitat Animal que s'ha organitzat per espècies animals en tres semestres. [...]
Animal Health II is a subject in the second semester of the third year of the Degree in Veterinary Medicine. It is part of Animal Health that has been organized by animal species in three semesters. [...]
La Sanidad Animal II es una asignatura ubicada en el segundo semestre del tercer curso del Grado en Veterinaria. Forma parte de la materia Sanidad Animal que se ha organizado por especies animales en tres semestres. [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
3 documents
16.
7 p, 110.0 KB Sanitat Animal III [102613] / Mateu de Antonio, Enrique María ; Castellà Espuny, Joaquim ; Martin Castillo, Margarita ; Darwich Soliva, Laila ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La Sanitat Animal III és una assignatura de primer semestre del quart curs del Grau en Veterinària. Forma part de la matèria de Sanitat Animal que s'ha organitzat per espècies animals en tres semestres. [...]
Animal Health III is a first-semester subject of the fourth year of the Veterinary Medicine Degree. Animal Health III is part of the subject of Animal Health that comprises four courses. In this subject the infectious and parasitic diseases of dogs and cats, rabbits and pigs are taught. [...]
La Sanidad Animal III es una asignatura de primer semestre del cuarto curso del Grado en Veterinaria. Forma parte de la materia de Sanidad Animal que se ha organizado para especies animales en tres semestres. [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
3 documents
17.
5 p, 109.5 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Ferragut, Victoria ; Hernandez Herrero, María Manuela ; Rodriguez Jerez, José Juan ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Trujillo, Antonio-José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]

2022-23
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
18.
7 p, 121.3 KB Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033] / Ferragut, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Trujillo, Antonio-José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...]
Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]

2022-23
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
19.
5 p, 108.5 KB Mètodes de Processament d'Aliments I [103555] / Saldo Periago, Jordi ; Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori. Tracta els processos físics de transformació i/o conservació dels aliments de forma general, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza amb més aprofundiment en les assignatures optatives que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...]
This is a third-year subject, which is compulsory. It deals with the physical processes of transformation and/or conservation of foods in general, without entering into detailing the processing of food in particular, since this study is carried out in greater depth in the optional subjects that refer to the technologies of raw materials specific On the other hand, it is necessary to focus on the teaching of this subject in the industrial aspects of the processes, since other subjects cover the basic knowledge related to them. [...]
Se trata de una asignatura de tercer curso, de carácter obligatorio. Trata los procesos físicos de transformación y / o conservación de los alimentos de forma general, sin entrar a detallar el procesamiento de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza con mayor profundidad en las asignaturas optativas que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
20.
5 p, 104.0 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Yuste Puigvert, Josep ; Gràcia Julià, Alvar ; Aguilar Puig, Núria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Grau Noguer, Eduard ; Gallardo-Chacón, Joan Josep ; Prat Castellà, Jaume ; Freire Vásconez, Paulina Andrea ; Bosch Llopart, Joan Pere ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...]
This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. [...]
Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Materials acadèmics : 141 registres trobats   anterior11 - 20següentfinal  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
1 Castillo, M.E.
2 Castillo, Manuel
1 Castillo, Manuel de
1 Castillo, Manuela
5 Castillo, Maravillas
1 Castillo, Marisol
1 Castillo, Martín I.
2 Castillo, María Jesús
1 Castillo, Miguel
6 Castillo, Mireia
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.