Materials acadèmics

Materials acadèmics 100 registres trobats  inicianterior21 - 30següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 7.07 segons. 
21.
7 p, 112.1 KB Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251] / Genescà, Anna ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Bartolomé, Jordi ; Muñoz Muñoz, Francesc ; Constenla Matalobos, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. Les lliçons pràctiques de totes tres parts de l'assignatura s'impartiran dins l'assignatura Experimentació al Laboratori. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes en los fundamentos de la Biología Celular, la Biología Vegetal y la Biología Animal. Las sesiones prácticas de las tres partes de la asignatura se impartirán dentro de la asignatura Experimentación en el Laboratorio. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
22.
7 p, 114.8 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Albanell Trullas, Elena ; Bragulat, M. Rosa ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellà Espuny, Joaquim ; Castellá, Gemma ; Céspedes Mulero, Francisco ; Genescà, Anna ; Bartolomé, Jordi ; Anglada Pons, Teresa ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
23.
6 p, 106.8 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Sala Pallarés, Roser ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
24.
6 p, 109.5 KB Agronomia i Economia Agrària [102628] / Albanell Trullas, Elena ; Milán Sendra, María José ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...]
Se trata de una asignatura obligatoria de primer curso, que desarrolla tanto los aspectos científicos y técnicos que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal empleados en la alimentación animal, como comprender los mecanismos que inciden en la formación de precios, el funcionamiento de los mercados y la comercialización de productos agropecuarios. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
25.
10 p, 125.1 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals Costa, Ramon ; Ferret, Alfred ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Pérez Hernández, José Francisco ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
26.
11 p, 103.2 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals Costa, Ramon ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2018-19
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
27.
7 p, 92.0 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Albanell Trullas, Elena ; Sala Pallarés, Roser ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
28.
11 p, 109.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramon ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta, Ana Cristina ; Ferret, Alfred ; Gasa, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
29.
7 p, 94.0 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Albanell Trullas, Elena ; Bragulat, M. Rosa ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellà Espuny, Joaquim ; Castellá, Gemma ; Céspedes Mulero, Francisco ; Genescà, Anna ; Bartolomé, Jordi ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
30.
6 p, 88.3 KB Agronomia i Economia Agrària [102628] / Albanell Trullas, Elena ; Milán Sendra, María José ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Graupera García, Antoni ; Bartolomé, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  

Materials acadèmics : 100 registres trobats   inicianterior21 - 30següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.