Materials acadèmics

Materials acadèmics 6 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
7 p, 116.5 KB Mètodes de Processament d'Aliments II [103556] / Castillo Zambudio, Manuel ; Capellas Puig, Marta ; Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Yuste Puigvert, Josep ; Zamora Viladomiu, Anna ; Saldo Periago, Jordi ; Moral Vico, Antonio Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de tercer curs "Mètodes de Processament D'Aliments II" s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general de l'assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics de diferents processos tecnològics emprats habitualment a la indústria alimentària, amb la finalitat de conservar i transformar els aliments, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures 1 d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures optatives de quart curs que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...]
The third year course "Food Processing II" is taught in the second semester of the UAB degree of Food Science and Technology. The general training objective is to provide the student with the transversal and specific capacities of the theoretical aspects of different technological processes commonly used in the food industry, in order to preserve and transform foods, without entering into detailed processing of foods specifically, since this study is carried out, with a greater degree of deepening, in the fourth year optional course that refer to the technologies 1 carried out, with a greater degree of deepening, in the fourth year optional course that refer to the technologies of specific raw materials. [...]
La asignatura de tercer curso "Métodos de Procesamiento de Alimentos II" se imparte en el segundo semestre del grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo formativo general de la asignatura es proporcionar al alumno las capacidades transversales y específicas de los aspectos teóricos de diferentes procesos tecnológicos empleados habitualmente en la industria alimentaria, con el fin de conservar y transformar los alimentos, sin entrar a detallar el procesado de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de 1 alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de cuarto curso que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
5 p, 109.7 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Ferragut, Victoria ; Hernandez Herrero, Maria Manuela ; Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Roig Sagues, Artur Xavier ; Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 En aquesta matèria els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
1 In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...]
1 En esta materia los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]

2023-24
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
3.
7 p, 114.7 KB Llet i Productes Lactis [102648] / Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Capellas Puig, Marta ; Aguilar Puig, Nuria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Grau Noguer, Eduard ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...]
La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
6 p, 112.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Barroeta, Ana Cristina ; Zamora Viladomiu, Anna ; Grau Noguer, Eduard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Ous i Ovorproductes és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
The course Eggs and Egg Products is an optional course and belongs to the subject Food Technology. This course, which is intended as an orientation towards specialisation in future professional activities, complements the training of the courses Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...]
La asignatura de Huevos y Ovoproductes es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos Y e iI, y Prácticas de Planta Piloto. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
8 p, 125.5 KB Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments [103245] / Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Ferragut, Victoria ; Hernandez Herrero, Maria Manuela ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments està estretament relacionada amb Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental que també pertany a la matèria Gestió de la Qualitat. [...]
The subject of Analysis and Quality Control of Foods is closely related to Quality Systems and Environmental Management Tools that also belongs to the subject Quality Management. The purpose of this course is to provide students with the necessary basis and knowledge for the selection of food quality parameters and analytical techniques to apply to food quality control, including physico-chemical, microbiological and sensory analysis. [...]
La asignatura de Análisis y Control de Calidad de los Alimentos está estrechamente relacionada con Sistemas de Calidad y Herramientas de Gestión Medioambiental que también pertenece a la materia Gestión de la Calidad. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
7 p, 121.8 KB Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033] / Ferragut, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. 1 Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the 1 To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...]
Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. 1 Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]

2023-24
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.