Materials acadèmics

Materials acadèmics 105 registres trobats  inicianterior50 - 59següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
50.
7 p, 115.1 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Capellas Puig, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
Begudes i aliments d'origen vegetal es la aplicación de los conocimientos que habéis adquirido sobre todo en las asignaturas Mètodes de processament d'aliments I y II. Integra y os aporta conocimiento sobre el funcionamiento de las industrias de bebidas y alimentos de origen vegetal, desde la recepción de la materia prima hasta el almacenamiento del producto final.

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
51.
6 p, 111.7 KB Bioinformàtica [100780] / Yero, Daniel ; Pérez Pons, Josep Antoni ; Puig Font, Marta ; Egea, Raquel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
El tractament i l'anàlisi informàtica de dades moleculars ha adquirit un protagonisme fonamental a la biologia actual i la matèria que s'impartirà en aquesta assignatura constitueix una visió introductòria bàsica a la bioinformàtica. [...]
El tratamiento y el análisis informático de datos moleculares ha adquirido un protagonismo fundamental en la biología actual y la materia que se impartirá en esta asignatura constituye una visión introductoria básica a la bioinformática. [...]

2020-21
Grau en Biologia [812]
3 documents
52.
4 p, 100.5 KB Genòmica [42925] / Ruíz Panadero, Alfredo ; Barbadilla Prados, Antonio ; Negre de Bofarull, Bárbara ; Puig Font, Marta ; Casillas Viladerrams, Sònia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
L'objectiu general de l'assignatura és proporcionar als estudiants una visió general de la genòmica, inclosos els fonaments, tècniques i aplicacions actuals. Els objectius específics són la comprensió dels següents aspectes: la diversitat i la complexitat dels genomes eucariotes, la perspectiva històrica i evolutiva del contingut genòmic, el significat i les conseqüències de la variabilitat intraespecífica, tècniques comunament emprades en estudis de genòmica i transcriptòmica i aplicacions derivades del coneixement proporcionat. [...]
El objetivo general de la asignatura es proporcionar a los estudiantes una visión general de la genómica, incluidos los fundamentos, las técnicas actuales y las aplicaciones. Los objetivos específicos incluyen comprender los siguientes aspectos: la diversidad y complejidad de los genomas eucariotas, la perspectiva histórica y evolutiva del contenido genómico, el significado y las consecuencias de la variabilidad intraespecífica, las técnicas comúnmente empleadas en los estudios de genómica y transcriptómica y las aplicaciones derivadas del conocimiento proporcionado. [...]

2019-20
Màster Universitari en Genètica Avançada / Advanced Genetics [1156]
3 documents
53.
7 p, 115.0 KB Llet i Productes Lactis [102648] / Trujillo, Antonio-José ; Capellas Puig, Marta ; Ferragut, Victoria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
54.
6 p, 108.9 KB Ciència dels Aliments [102611] / Capellas Puig, Marta ; Ferragut, Victoria ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
De lo que comemos diariamente, y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economia, pues el ecor agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Catalunya existen muchas indústrias que se dedican a producir o processar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
55.
7 p, 111.6 KB Introducció a la tecnologia dels aliments [101017] / Ferragut, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
De lo que comemos cada día y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economía, ya que el sector agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Cataluña, hay muchas industrias que se dedican a producir o procesar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]

2019-20
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
56.
7 p, 114.4 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Capellas Puig, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
Begudes i aliments d'origen vegetal es la aplicación de los conocimientos que habéis adquirido sobre todo en las asignaturas Mètodes de processament d'aliments I y II. Integra y os aporta conocimiento sobre el funcionamiento de las industrias de bebidas y alimentos de origen vegetal, desde la recepción de la materia prima hasta el almacenamiento del producto final.

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
57.
4 p, 101.5 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Capellas Puig, Marta ; Yuste Puigvert, Josep ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...]
Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
58.
8 p, 115.8 KB Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033] / Ferragut, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Trujillo, Antonio-José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]

2019-20
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
59.
8 p, 91.6 KB Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033] / Ferragut, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Trujillo, Antonio-José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...]
Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. [...]

2018-19
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents

Materials acadèmics : 105 registres trobats   inicianterior50 - 59següentfinal  anar al registre:
Vegeu també: autors amb noms similars
3 Puig, M.
1 Puig, M. T.
1 Puig, M. Victoria
1 Puig, Maite
1 Puig, Margarita M.
4 Puig, Margarita M..
1 Puig, Maria
2 Puig, Maria Teresa
4 Puig, Maria Victoria
2 Puig, Mariona
1 Puig, María
3 Puig, Mireia
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.