Course materials

Course materials 49 records found  beginprevious12 - 21nextend  jump to record: Search took 0.01 seconds. 
12.
7 p, 115.7 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Hernandez Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio Ignacio ; Rodriguez Jerez, José Juan ; Ripollés Àvila, Carolina ; Grau García, Simó ; Martínez Moreno, Maria Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes 1 Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos i auditar el seu correcte funcionament Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als Escorxadors.
At the end of the course the student will be able to: Assess the safety and quality of foods prepared in food-processing establishments and issue opinions on their suitability for human consumption Auditing the hygienic requirements that different food-processing establishments must fulfil Implement the self-control system in a food industry Design and apply the HACCP systems to the elaboration processes of food products and audit that it works properly Determine the suitability of animals for slaughter and the suitability for the consumption of the products obtained from these animals in the slaughterhouses.
Al finalizar la asignatura el alumno deberá saber: Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios y emitir dictámenes sobre su aptitud para el consumo Auditar los requisitos higiénicos que deben cumplir las diferentes establecimientos alimentarios Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria Diseñar y aplicar los sistemas APPCC a los procesos de elaboración de los diferentes productos 1 Diseñar y aplicar los sistemas APPCC a los procesos de elaboración de los diferentes productos alimenticios y auditar su correcto funcionamiento Dictaminar sobre la idoneidad para el sacrificio de los animales de abasto Dictaminar sobre la idoneidad para el consumo de los productos obtenidos de los animales sacrificados en los mataderos.

2022-23
Grau en Veterinària [955]
3 documents
13.
4 p, 99.5 KB Treball de Final de Màster [43036] / Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Contextualització En termes generals, es tracta de desenvolupar de manera individual, i tutoritzat per professorat assignat, un treball de finalització de màster, que podrà presentar caràcter experimental o no depenent de l'objectiu proposat, i que haurà d'abordar un tema directament relacionat amb la millora, la gestió i/o el control de qualitat en matèries primeres o en aliments processats d'origen animal. [...]
Contextualization It is generally about developing a final project work, individually, and guided by the assigned tutor, which might be experimental or not, depending on the intended purpose. An issue directly related to the improvement, management and / or quality control of raw materials or processed foods of animal origin must be addressed. [...]
Contextualización En términos generales, se trata de desarrollar de modo individual, y tutorizado por profesorado asignado, un trabajo de fin de máster, que podrá presentar carácter experimental o no dependiendo del objetivo propuesto, y que deberá abordar un tema directamente relacionado con la mejora, la gestión y/o el control de calidad en materias primas o en alimentos procesados de origen animal. [...]

2022-23
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
14.
7 p, 120.7 KB Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034] / Juan Godoy, Bibiana ; Albanell Trullas, Elena ; Ferragut, Victoria ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Ripollés Àvila, Carolina ; Gallardo-Chacón, Joan Josep ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...]
The objective of the module is to provide students with the necessary tools to evaluate and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...]
El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]

2022-23
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
15.
5 p, 105.2 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodriguez Jerez, José Juan ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
1. Describe the fundamental concepts, the historical foundations and the bibliographic bases. 2. Demonstrate that you know the fundamental bases in the hygienic design of the installations. 3. Identify the different systems of evaluation of food safety applied to the installations. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales en el diseño higiénico de las instalaciones. 3. [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
16.
5 p, 109.0 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / Ripollés Àvila, Carolina ; Cervantes Huaman, Brayan Roger Hector ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumnat adquireixi coneixements i habilitats que permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
In this course it is intended that the student acquire some knowledge and skills that allow him to: 1. Have a basic understanding of the chemical composition of food products. 2. Acquire some notions regarding the nutrition. [...]
En esta asignatura se pretende que el alumnado adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. [...]

2022-23
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
17.
6 p, 111.2 KB Nutrició Humana [103268] / Rodriguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describe the fundamental concepts, the historical foundations and the bibliographic bases of human nutrition. 2. - Show that you know the physiological and biochemical bases of the metabolism of the different nutritional substances and the nutritional needs and recommendations. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
18.
9 p, 137.1 KB Higiene i Sistemes d'Autocontrol [103261] / Hernandez Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
Hygiene and Self-Control System integrates different subjects of the Food Science and technology degree. It aim is students can develop a system that allows the food industry to implement and manage rationally the measures and conditions necessary to control hazards and ensure the suitability of a product for consumption human. [...]
La asignatura de Higiene y Sistemas de Autocontrol es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumno sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
19.
6 p, 109.6 KB Productes Alimentosos [103239] / Rodriguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
The subject "Food Products" is a course that aims to introduce the student to the world of food, presenting in a general way all the aspects related to its importance in relation to its consumption in our society, its fundamental composition, properties nutritious and functional and commercial and regulatory aspects, as well as their technological skills. [...]
La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
20.
7 p, 129.3 KB Higiene alimentària [101009] / Hernandez Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
L'assignatura de Higiene Alimentària és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per a controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
Food hygiene is an asignature that integrates diferents subjects. The aim is students can develop a system that allows the food industry to implement and manage rationally the measures and conditions necessary to control hazards and ensure the suitability of a product for consumption human. [...]
La asignatura de Higiene Alimentaria es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumno sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]

2022-23
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
21.
7 p, 120.2 KB Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034] / Juan Godoy, Bibiana ; Albanell Trullas, Elena ; Ferragut, Victoria ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Ripolles Avila, Carolina ; Gallardo-Chacón, Joan Josep ; Casellas Vidal, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. [...]
The objective of the module is to provide students with the necessary tools to evaluate and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...]
El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. [...]

2021-22
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents

Course materials : 49 records found   beginprevious12 - 21nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.