Course materials

Course materials 383 records found  beginprevious148 - 157nextend  jump to record: Search took 0.03 seconds. 
148.
4 p, 100.9 KB Comptabilitat en Gestió Hotelera [103739] / Cayón Costa, Magda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
1. Familiaritzar a l'alumne en tots els factors que ha d'analitzar i tenir en compte per tal de calcular els costos de l'empresa hotelera, per departament i el cost unitari per producte i/o servei. 2. [...]
1. Familiarizing students in all factors that must analyze and take into account to calculate the cost of the hospitality company, department and unit cost per product and / or service. 2. Knowing the main methods and evaluation criteria can take the company to determine business costs. [...]
1. Familiarizar al alumno en todos los factores que debe analizar y tener en cuenta para calcular los costes de la empresa hotelera, por departamento y el coste unitario por producto y / o servicio. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
149.
5 p, 104.3 KB Economia [103738] / Vancells Farraro, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquest curs es pretén oferir als alumnes de primer curs del Grau en Direcció Hotelera les eines i els conceptes bàsics utilitzats en l'àmbit de l'economia, amb una particular atenció a la seva aplicació per l'anàlisi del Sector Turístic. [...]
This course aims to offer students of the first year of the Degree in Hotel Management the tools and basic concepts used in the field of economics, with particular attention to their application for the analysis of the Tourism Sector. [...]
Con este curso se pretende ofrecer a los alumnos de primer curso del Grado en Dirección Hotelera las herramientas y los conceptos básicos utilizados en el ámbito de la economía, con una particular atención a su aplicación para el análisis del Sector Turístico. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
150.
5 p, 104.6 KB Publicitat i Relacions Públiques [103737] / Carmaniu Mainadé, Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
En finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de ser capaç de: 1. Conèixer els conceptes bàsics de la publicitat i les relacions públiques. 2. Comprendre la publicitat i les relacions públiques com a processos de comunicació als contextos econòmic i social. [...]
The elective course "Advertising and Public Relations", whose main objective is to introduce students in the general theory of advertising and public relations, the fundamental concepts of the two disciplines, professional practice slope and the specific application to the tourism and hospitality management sectors.
La asignatura optativa "Publicidad y Relaciones Públicas", tiene como objetivo principal introducir a los alumnos en la teoría general de la publicidad y las relaciones públicas, los conceptos fundamentales de las dos disciplinas, su vertiente práctica profesional y la aplicación específica en el sector de la dirección hotelera.

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
151.
5 p, 104.5 KB Màrqueting [103735] / Oller Nogués, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
OBJECTIUS FORMATIUS A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer els principals elements de la planificació estratègica 3. [...]
EDUCATIONAL OBJECTIVES At the end of the course the student must be able to: 1. Differentiate the concepts of production and servuction and its implications for tourism enterprises and destinations. [...]
OBJETIVOS FORMATIVOS A final de curso el alumno / a deberá / de: 1. Diferenciar los conceptos de producción y servucción y sus implicaciones para las empresas turísticas. 2. Conocer los principales elementos de la planificación estratégica 3. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
152.
5 p, 105.8 KB Direcció Estratègica i Comercial d'Hotels [103733] / Cayón Costa, Magda ; Belenes Casas, Gerard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a serà capaç de: 1. Saber fer un anàlisi estratègica 2. Saber tria una estratègia entre diferents opcions estratègiques 3. Saber aplicar els factors determinants per l'èxit de la implantació d'una estratègia. [...]
At the end of the course the student / a will be able to: 1. Strategic analysis expertise 2. Knowing how to choose a strategy between different strategic options 3. Apply the determinants for the successful implementation of a strategy factors. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno / a será capaz de: 1. Saber hacer un análisis estratégico 2. Saber elegir una estrategia entre diferentes opciones estratégicas 3. Saber aplicar los factores determinantes para el éxito de la implantación de una estrategia. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
153.
5 p, 106.7 KB Direcció i Gestió de la Restauració II [103732] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
At the end of the course the student will have to be able to: 1. Knowing the structure of a department of A & B as well as the skills, abilities and tasks of each job profiles that comprise it. 2. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
154.
4 p, 102.7 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
At the end of the course the student / a should be able to: 1. Knowing the structure of an F & B department as well as the skills, abilities and tasks of each job profiles that make it up. 2. Manage and control costs effectively Department of F & B for a catering company. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
155.
5 p, 110.6 KB Direcció i Gestió de la Cuina II [103730] / Lozano Alfaro, Isaac ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina II pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler des de la pràctica. [...]
The course Kitchen Management II serves to establish the parameters of action for second-year students of the Bachelor's Degree in Hotel Management to be able to manage the kitchen department of a hotel establishment in practice. [...]
La asignatura de Dirección y Gestión de Cocina II pretende establecer los parámetros de actuación para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero desde la práctica. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
156.
5 p, 109.9 KB Direcció i Gestió de la Cuina I [103729] / Lozano Alfaro, Isaac ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina I pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler. [...]
The course Kitchen Management I serves to establish the parameters of action for second-year students of the Bachelor's Degree in Hotel Management to be able to manage the kitchen department of a hotel establishment. [...]
La asignatura de Dirección y gestión de cocina I pretende establecer los parámetros para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
157.
5 p, 105.5 KB Direcció i Gestió de l'Allotjament II [103728] / Ruiz Aguado, Carme ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de l'Allotjament II pretén establir els paràmetres d'actuació per tal que elsalumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar des de la vesant més pràctica i de manera eficaç l'àrea d'allotjament d'un establiment hoteler. [...]
The subject Rooms division management II pretends to establish the performance parameters to achieve that the second year of the Degree in Hospitality management students can manage the department from a more practical side and in an effective way. [...]
La asignatura de Dirección y Gestión de Alojamiento II pretende establecer los parámetros de actuación para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar de manera eficaz el área de alojamiento de un establecimiento hotelero, así como un conocimiento extenso de la misma. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents

Course materials : 383 records found   beginprevious148 - 157nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.