Course materials

Course materials 515 records found  beginprevious371 - 380nextend  jump to record: Search took 0.03 seconds. 
371.
3 p, 22.0 KB Química I [103264] / Illa, Ona (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica en els fonaments de la química orgànica, tant des del punt de vista estructural com de reactivitat química. Els coneixements adquirits haurien de permetre l'alumne que superi l'assignatura comprendre els conceptes de isomeria relatius als compostos orgànics, així com interpretar químicament la major part dels processos bioquímics que es veuran posteriorment a altres assignatures de la titulació. [...]
2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
372.
4 p, 24.7 KB Química II [103263] / Gené Torrabadella, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Química II en la titulació. Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que reforça els fonaments bàsics de química general que té l'estudiant, introdueix el concepte de procés analític i desenvolupa les principals tècniques d'anàlisi química, clàssiques i instrumentals. [...]
It is a first-year course of basic training, which reinforces the basics of general chemistry that has the student, introduces the concept of analytical process and developed the main techniques of classics and instrumnental chemical analysis. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
373.
5 p, 49.1 KB Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262] / Mora Ventura, Maria Teresa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura que impartirà de manera integrada coneixements tant de Seguretat Alimentària com de Salut Pública. S'estudiarà la microbiologia alimentaria, la toxicologia dels aliments, els mètodes de conservació dels aliments i la higiene alimentària i els sistemes de control. [...]
The course will provide integrated knowledge on food safety and public health. Food microbiology, food toxicology, methods of food preservation and food hygiene, and control systems will be studied. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
374.
7 p, 40.6 KB Higiene i Sistemes d'Autocontrol [103261] / Hernández Herrero, María Manuela ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
To provide students with an overview of operational concepts technical and scientific management concerning the issue of food hygiene. Particular emphasis is done in food hygiene management plans with methodology HACCP and risk analysis.

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
375.
5 p, 31.4 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
General characteristics of fungi. Taxonomy. Isolation and identification techniques of common foodborne fungi (moulds and yeasts). Fungal food spoilage. Preservatives. Mycotoxins and mycotoxin-producing fungi. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
376.
5 p, 32.4 KB Microbiologia dels Aliments [103259] / Bragulat, M. Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs amb caràcter obligatori en el grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments (CTA) i de cinquè curs amb caràcter optatiu en el grau de Veterinària (VET). L'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran saber el concepte i la importància de la Microbiologia relacionada amb els aliments, quines són les condicions que influeixen en el desenvolupament dels microorganismes, quins són els microorganismes associats als aliments, quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes, quines són les tècniques analítiques utilitzades a microbiologia dels aliments. [...]
Factors affecting the growth and survival of microorganisms in foods. Detection and enumeration of foodborne microorganisms. Microorganisms associated with foods (indicators, spoilage, pathogens, useful) and their control.

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  
377.
5 p, 29.2 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
This elective course, develops the scientific bases and techniques necessary to achieve a sustainable farming and provide food products according to the requirements of consumers and the food industry considering the current legal framework organic production. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
378.
5 p, 30.1 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
Food contains many natural and synthetic chemical substances that may represent a safety problem for consumers. Some of these substances are deliberately added to food during processing (e. g. additives), others occur naturally in food (e. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
379.
5 p, 29.7 KB Desenvolupament i Innovació [103256] / Guamis López, Buenaventura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
380.
6 p, 32.8 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Albanell Trullas, Elena ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
This course offered is available to first-year students, and it is a basic training competence. Designed to develop the scientific bases and techniques to improve the performance and quality of food (plant and animal origin), and their marketing according to consumers acceptance andfood industry requirements. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Course materials : 515 records found   beginprevious371 - 380nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.