Course materials

Course materials 147 records found  beginprevious68 - 77nextend  jump to record: Search took 0.01 seconds. 
68.
11 p, 125.8 KB Aprenentatge Integrat en Medicina III [103635] / Montané Esteva, Eva ; Torres Ramírez, Inés Maria de ; Selva O'Callaghan, Albert ; Tolosa Vilella, Carlos ; de Benito Hernández, María Natividad ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina
L'Aprenentatge Integrat en Medicina III (AIM III) és una assignatura que s'imparteix al segon quadrimestre del tercer curs del Grau de Medicina. Com la resta d'AIMs, és una assignatura transversal que pretén desenvolupar algunes competències bàsiques per a l'activitat professional i el pensament científic dels graduats en medicina. [...]
Aprendizaje Integrado en Medicina III (AIM III) es una asignatura que se imparte en el segundo cuatrimestre del tercer curso del grado de Medicina. Como el resto de AIM, se trata de una asignatura transversal que pretende desarrollar algunas competencias básicas para la actividad profesional y el pensamiento científico de los graduados en Medicina. [...]

2019-20
Grau en Medicina [1192]
3 documents
69.
6 p, 115.1 KB Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Torres, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública integra coneixements tant de anàlisi del risc de la Seguretat Alimentaria com de Salut Pública. Tot considerant que l'anàlisi del risc en què s'han de basar les polítiques de seguretat alimentària es basa en tres components: avaluació del risc, gestió del risc i comunicació del risc. [...]
La asignatura de Gestión de la Seguridad Alimentaria y Salud Pública integra conocimientos tanto del análisis del riesgo de la Seguridad Alimentaria como de la Salud Pública. Considerando que el análisis del riesgo, en que se deben basar las políticas de seguridad alimentaria, se basa en tres componentes: evaluación del riesgo, gestión del riesgo y comunicación del riesgo. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
70.
7 p, 119.0 KB Higiene i Sistemes d'Autocontrol [103261] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
La asignatura de Higiene y Sistemas de Autocontrol es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumno sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
71.
6 p, 111.0 KB Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631] / Darwich Soliva, Laila ; Casal i Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquim ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Garrido Castañé, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 L'objectiu d'aquesta assignatura és proporcionar una introducció a les tasques dels veterinaris que treballen en qüestions de salut pública, com ara el control de malalties transmissibles dels animals als humans (zoonosis) i la implementació de mesures per garantir la seguretat dels aliments, tant des del punt de vista de l'administració com de les empreses alimentàries. [...]
El objetivo de esta asignatura es proporcionar una introducción a las tareas de los veterinarios que trabajan en cuestiones de 1 y la implementación de medidas para garantizar la seguridad de los alimentos, tanto desde el punto de vista de la administrac Al alcanzar las competencias de esta asignatura, los estudiantes podrán: o Recopilar e interpretar información relativa a los agentes patógenos zoonóticos y / o o Aplicar los principios del Análisis del Riesgo Alimentario evaluación, gestión y comu o Aplicar sus conocimientos para investigar los brotes de toxiinfecciones alimentarias Esta asignatura también proporciona a los estudiantes una base en la implementación de sistemas de gestión de la segurida Todos estos aspectos se completarán al cursar la asignatura de Higiene e Inspección de los Alimentos, del octavo semestre d.

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
72.
5 p, 126.4 KB Idioma II: Japonès Modern [101572] / Mas Lopez, Jordi ; Serra Vilella, Alba ; Hernandez Garcia, Maria Elena ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació
La funció d'aquesta assignatura és ampliar el coneixement d'aspectes bàsics de l'estructura fonètica, morfològica, lèxica, sintàctica, semàntica i pragmàtica de la llengua japonesa, i desenvolupar les destreses comunicatives en àmbits de la vida quotidiana. [...]
La función de esta asignatura es ampliar el conocimiento de aspectos básicos de la estructura fonética, morfológica, léxica, sintáctica, semántica y pragmática de la lengua japonesa, y desarrollar las destrezas comunicativas en ámbitos de la vida cotidiana. [...]

2019-20
Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]
3 documents
73.
6 p, 114.1 KB Higiene alimentària [101009] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
L'assignatura de Higiene Alimentària és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per a controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
La asignatura de Higiene Alimentaria es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumno sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]

2019-20
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
74.
6 p, 114.3 KB El Context en la Recerca sobre l'Ensenyament i l'Aprenentatge de les Ciències i de les Matemàtiques [43930] / Badillo Jiménez, Edelmira Rosa ; Sanmartí Puig, Neus ; Sala Sebastià, Gemma ; Hernandez Rodriguez, Maria Isabel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació
Aquest mòdul abordarà de manera transversal alguns dels principals processos relacionats amb l'educació científica i matemàtica com son el treball pràctic, els projectes escolars, les tecnologies per a l'aprenentatge i la comunicació a l'aula, la resolució de problemes i l'avaluació. [...]
Este módulo abordará de manera transversal algunos de los principales procesos relacionados con la educación científica y matemática como son el trabajo práctico, los proyectos escolares, las tecnologías para el aprendizaje y la comunicación en el aula, la resolución de problemes y la evaluación. [...]

2019-20
Màster Universitari en Recerca en Educació [1169]
3 documents
75.
6 p, 111.1 KB Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments [103245] / Trujillo, Antonio-José ; Ferragut, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Anàlisi i Control de Qualitat dels Aliments està estretament relacionada amb Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental que també pertany a la matèria Gestió de la Qualitat. [...]
La asignatura de Análisis y Control de Calidad de los Alimentos está estrechamente relacionada con Sistemas de Calidad y Herramientas de Gestión Medioambiental que también pertenece a la materia Gestión de la Calidad. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
76.
5 p, 108.2 KB Ensenyament i aprenentatge del coneixement del medi natural, social i cultural [102046] / Junyent i Pubill, Mercè ; Valdés Sánchez, Laura ; Domènech Casal, Jordi ; Canals Cabau, Maria Roser ; Hernandez Rodriguez, Maria Isabel ; Anguera Cerarols, Carles ; Gil Carmona, Francisco ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació
Analitzar el currículum d'Educació Primària en relació al Coneixement del Medi Natural, Social i Cultural. Interpretar el currículum en funció dels diversos criteris que es poden tenir en compte per seleccionar, organitzar o seqüenciar els continguts escolars relatius a l'estudi de la natura i la societat. [...]
Analizar el currículo de Educación Primaria relacionado con el Conocimiento del Medio Natural, Social y Cultural. Interpretar el currículo en función de los diversos criterios que se deben considerar para seleccionar, organizar o secuenciar los contenidos escolares relativos al estudio de la naturaleza y la sociedad. [...]

2019-20
Grau en Educació Primària [896]
3 documents
77.
6 p, 85.5 KB El Context en la Recerca sobre l'Ensenyament i l'Aprenentatge de les Ciències i de les Matemàtiques [43930] / Couso, Digna ; Sanmartí Puig, Neus ; Albarracín Gordo, Lluís ; Badillo Jiménez, Edelmira Rosa ; Hernandez Rodriguez, Maria Isabel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació
Aquest mòdul abordarà de manera transversal alguns dels principals processos relacionats amb l'educació científica i matemàtica com son el treball pràctic, els projectes escolars, les tecnologies per a l'aprenentatge i la comunicació a l'aula, la resolució de problemes i l'avaluació. [...]
This module tackles some of the main transversal processes related to science and mathematics education, such as practical work, school projects, ICTs for learning and communication in schools, problem solving and assessment. [...]
Este módulo abordará de manera transversal algunos de los principales procesos relacionados con la educación científica y matemática como son el trabajo práctico, los proyectos escolares, las tecnologías para el aprendizaje y la comunicación en el aula, la resolución de problemes y la evaluación. [...]

2018-19
3 documents

Course materials : 147 records found   beginprevious68 - 77nextend  jump to record:
See also: similar author names
14 Hernandez, M.
1 Hernandez, M. T.
1 Hernandez, M.T.
31 Hernandez, Marta
1 Hernandez, María Victoria
7 Hernandez, Miguel Teodoro
1 Hernandez, Mª. M.
1 Hernàndez, Mª Manuela
14 Hernández, M.
1 Hernández, M. A.
1 Hernández, M. Pilar
1 Hernández, M. R.
1 Hernández, M. T.
1 Hernández, M.R.
1 Hernández, M.T.
2 Hernández, M.V.
2 Hernández, Manuel
1 Hernández, Manuela
2 Hernández, Marc
4 Hernández, Maria Isabel
1 Hernández, Maria Jesús
1 Hernández, Maria José
1 Hernández, Maria Valdés
1 Hernández, Maria-Cruz
1 Hernández, Mariano
1 Hernández, Marisa
31 Hernández, Marta
31 Hernández, Marta
1 Hernández, Martha
1 Hernández, Martín,
1 Hernández, María Inmaculada
4 Hernández, María Isabel
4 Hernández, María Isabel
6 Hernández, María Isabel, 0000-0002-5689-9698
6 Hernández, María Isabel, 0000-0002-5689-9698
1 Hernández, María V.
1 Hernández, Mauro
1 Hernández, Miguel A.
1 Hernández, Miguel Aangel
2 Hernández, Miguel T.
7 Hernández, Miguel Teodoro
1 Hernández, Miguel-Teodoro
1 Hernández, Montserrat
1 Hernández, Mª Manuela
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.