Course materials

Course materials 1,388 records found  beginprevious843 - 852nextend  jump to record: Search took 0.02 seconds. 
843.
5 p, 106.8 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
2013-14  
844.
5 p, 108.1 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
2013-14  
845.
6 p, 111.8 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
2013-14  
846.
4 p, 112.1 KB Fonaments de Processos [103254] / Suárez Ojeda, María Eugenia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segon curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen un procés industrial, per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de balanços de matèria i energia (sense reacció química) i les propietats, variables i nombres adimensionals que caracteritzen els fenòmens de transport. [...]
2013-14  
847.
6 p, 106.5 KB Fisiologia Humana [103252] / Martín Ibáñez, Maite ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L' assignatura Fisiologia Humana és una assignatura de formació bàsica que es cursa durant el primer semestre del segon any del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments. El principal objectiu és que l'estudiant adquireixi els coneixements fonamentals de les funcions orgàniques i de com es regulen. [...]
2013-14  
848.
4 p, 104.5 KB Disseny d'Experiments [103243] / Delgado de la Torre, Rosario (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Matemàtiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Contextualització: Les ciències experimentals es caracteritzen perquè avancen gràcies a la realització d'experiments. Un experiment és "l'observació d'un fenomen en determinades condicions, com a mitjà d'investigació". [...]
2013-14  
849.
4 p, 100.1 KB Pràcticum [103241] / Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum és una assignatura de 12 ECTS (equivalent a 300 h) i amb caràcter obligatori. Aquesta assignatura inclou un conjunt d'activitats formatives que l'estudiant realitza en una empresa, entitat o organisme, de caràcter privat o públic, nacional o internacional, amb l'objectiu de complementar la seva formació universitària, i apropar a l'estudiant a les realitats de l'àmbit professional on exercirà seva activitat un cop s'hagi graduat. [...]
2013-14  
850.
5 p, 103.5 KB Estadística [103240] / Delgado de la Torre, Rosario (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Matemàtiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Contextualització: Es tracta d'una assignatura bàsica, de tipus instrumental, que introdueix en els estudis del grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments les eines probabilístiques i estadístiques bàsiques per tal d'analitzar dades provinents d'experiments, incidint en la seva correcta utilització i en la interpretació dels resultats. [...]
2013-14  
851.
6 p, 111.1 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
2013-14  
852.
3 p, 98.1 KB Fonaments de Projectes [103231] / Carrera, Julián (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen la realització d'un projecte de tecnologia alimentària. Per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de: (i) plantejament, desenvolupament i planificació d'un projecte, (ii) avaluació econòmica, (iii) disseny d'equips i (iv) memòria i defensa del projecte.
2013-14  

Course materials : 1,388 records found   beginprevious843 - 852nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.