Materiales académicos

Materiales académicos Encontrados 1,039 registros  anterior11 - 20siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
11.
7 p, 112.3 KB Nutrició Humana [103268] / Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describe the fundamental concepts, the historical foundations and the bibliographic bases of human nutrition. 2. - Show that you know the physiological and biochemical bases of the metabolism of the different nutritional substances and the nutritional needs and recommendations. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
12.
7 p, 115.0 KB Bioquímica II [103265] / Casamayor Gracia, Antonio ; Zekhnini, Abdelghani ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquestes termes. [...]
This subject should allow the student to understand that biological processes, especially those related to food and metabolism, have a chemical base and can be explained in these terms. The student must know the basics of metabolism that allow him/her to understand the biochemical foundations of Nutrition, with special emphasis on the metabolism of different types of biomolecules. [...]
Esta asignatura debe permitir al estudiantat comprender que los procesos biológicos, especialmente los relacionados con los alimentos y el metabolismo, tienen una base química y pueden explicarse en estos términos. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
13.
6 p, 107.8 KB Química II [103263] / Gené Torrabadella, Jordi ; Fabregas Martinez, Esteve ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Química II en la titulació. Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que reforça els fonaments bàsics de química general que té l'estudiant, introdueix el concepte de procés analític i desenvolupa les principals tècniques d'anàlisi química, clàssiques i instrumentals. [...]
The Chemical II subject in the degree. This is a first-cycle subject, basic training, which reinforces the basic fundamentals of general chemistry that the student has, introduces the concept of analytical process and develops the main techniques of chemical, classical and instrumental analysis. [...]
La asignatura Química II en la titulación. Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que refuerza los fundamentos básicos de química general que tiene el estudiante, introduce el concepto de proceso analítico y desarrolla las principales técnicas de análisis químico, clásicas e instrumentales. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
14.
7 p, 126.8 KB Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262] / Hernandez Herrero, Maria Manuela ; Roig Sagues, Artur Xavier ; Torres Benitez, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública integra coneixements tant de l'anàlisi del risc de la Seguretat Alimentaria com de Salut Pública. Tot considerant que l'anàlisi del risc en què s'han de basar les polítiques de seguretat alimentària es basa en tres components: avaluació del risc, gestió del risc i comunicació del risc. [...]
The subject of Management of Food Safety and Public Health integrates knowledge as much of food safety risk analysis as of public health. Risk analysis is the cornerstone of food safety policy and consists of three components: risk assessment, risk management and risk communication. [...]
La asignatura de Gestión de la Seguridad Alimentaria y Salud Pública integra conocimientos tanto del análisis del riesgo de la Seguridad Alimentaria como de la Salud Pública. Considerando que el análisis del riesgo, en que se deben basar las políticas de seguridad alimentaria, consta de tres componentes: evaluación del riesgo, gestión del riesgo y comunicación del riesgo. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
15.
9 p, 137.7 KB Higiene i Sistemes d'Autocontrol [103261] / Hernandez Herrero, Maria Manuela ; Roig Sagues, Artur Xavier ; Ripollés Àvila, Carolina ; Rodriguez Lopez, Pedro ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumnat sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
Hygiene and Self-Control System integrates different subjects of the Food Science and technology degree. It aims that students can develop a system that allows the food industry to implement and manage rationally the measures and conditions necessary to control hazards and ensure the suitability of a product for human consumption. [...]
La asignatura de Higiene y Sistemas de Autocontrol es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumnado sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
16.
6 p, 111.3 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible, respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Optional subject of 4th course that develops the scientific knowledge and the necessary techniques to achieve a sustainable agricultural activity, respectful with the environment and that allows to obtain food products in accordance with the requirements of consumers and the current agri-food industry, taking into account the legal framework of organic production. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
17.
6 p, 110.8 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells, Eva ; Gargallo Garriga, Albert ; Bistué Rovira, Àngel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
Foods contain a large number of chemical, natural and synthetic compounds that can represent a food safety problem. Some of these substances are added to foods deliberately during processing, such as additives (dyes, preservatives, etc. [...]
Los alimentos contienen un gran número de compuestos químicos, naturales y sintéticos, que pueden representar un problema de seguridad alimentaria. Algunas de estas sustancias se añaden a los alimentos de forma deliberada durante su procesamiento, como por ejemplo los aditivos (colorantes, conservantes, etc. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
18.
4 p, 103.8 KB Fonaments de Processos [103254] / Benaiges, M. Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Conèixer els fonaments bàsics que caracteritzen un procés industrial. Saber plantejar i resoldre balanços de matèria i energia (sense reacció química) per tal de saber dimensionar processos senzills de la industria alimentària.
Understand the basics principles that characterize an industrial process. Know how to solve mass and energy balance (without chemical reaction) in order to know how to design simple processes in the food industry.
Conocer los fundamentos básicos que caracterizan un proceso industrial. Saber plantear y resolver balances de materia y energía (sin reacción química) para saber dimensionar procesos sencillos de la industria alimentaria.

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
19.
8 p, 110.8 KB Fisiologia Humana [103252] / Jimenez Farrerons, Marcel ; Fernandez Gimeno, Ester ; Vergara Esteras, Patrocinio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L' assignatura Fisiologia Humana és una assignatura de formació bàsica que es cursa durant el primer semestre del segon any del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments. El principal objectiu és que l'estudiant adquireixi els coneixements fonamentals de les funcions orgàniques i de com es regulen. [...]
The knowledge that the student must have acquired once the subject is overcome is structured in the following major blocks: 1- Physiological principles and physiology of excitable tissues. 2- Endocrine regulation of the organism. [...]
La asignatura Fisiología Humana es una asignatura de formación básica que se cursa durante el primer semestre del segundo año del grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos. El principal objetivo es que el/la estudiante adquiera los conocimientos fundamentales de las funciones orgánicas y de cómo se regulan. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
20.
7 p, 113.5 KB Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251] / Genescà, Anna ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Bartolomé, Jordi ; Constenla Matalobos, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. Les lliçons pràctiques de totes tres parts de l'assignatura s'impartiran dins l'assignatura Experimentació al Laboratori. [...]
This is a compulsory first-year subject that introduces students to the basis of Cell Biology, Plant Biology, and Animal Biology. The practical lessons of all three parts of the subject will be given in the subject Experimentation in the Laboratory. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes en los fundamentos de la Biología Celular, la Biología Vegetal y la Biología Animal. Las sesiones prácticas de las tres partes de la asignatura se impartirán dentro de la asignatura Experimentación en el Laboratorio. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos

Materiales académicos : Encontrados 1,039 registros   anterior11 - 20siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.