Materiales académicos

Materiales académicos Encontrados 32 registros  inicioanterior21 - 30siguiente  ir al registro: La búsqueda tardó 0.03 segundos. 
21.
7 p, 41.2 KB Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033] / Ferragut Pérez, Victoria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...]

2015-16
Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1183]
3 documentos
22.
1 p, 47.2 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Martín Orue, Susana María ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015-16
Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1183]
3 documentos
23.
3 p, 97.8 KB Treball de Fi de Màster [43036] / Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Contextualització En termes generals, es tracta de desenvolupar de manera individual, i guiat pel tutor assignat, un treball de finalització de màster, que podrà presentar caràcter experimental o no depenent de l'objectiu proposat, i que haurà d'abordar un tema directament relacionat amb la millora, la gestió i/o el control de qualitat en matèries primeres o en aliments processats d'origen animal. [...]
Contextualization It is generally about developing a final project work, individually, and guided by the assigned tutor, which might be experimental or not, depending on the intended purpose. An issue directly related to the improvement, management and / or quality control of raw materials or processed foods of animal origin must be addressed. [...]

2014-15
Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1183]
3 documentos
24.
5 p, 108.8 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Trujillo Mesa, Antonio José ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...]

2014-15
Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1183]
3 documentos
25.
3 p, 102.3 KB Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034] / Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats L'aplicació dels mètodes d'anàlisi per determinar els indicadors de qualitat, prestant una especial atenció als mètodes més innovadors d'anàlisi que permeten l'obtenció ràpida de resultats La utilitat dels sistemes de gestió de la qualitat acceptats internacionalment (ISO, IFS, BRC, etc. [...]
The module aims to provide students with the necessary tools to assess and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects: The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. [...]

2014-15
Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1183]
3 documentos
26.
12 p, 126.6 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Martín Orue, Susana María ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2014-15
Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1183]
3 documentos
27.
7 p, 119.9 KB Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033] / Ferragut Pérez, Victoria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. [...]

2014-15
Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1183]
3 documentos
28.
3 p, 98.6 KB Treball de Fi de Màster [43036] / Castillo Zambudio, Manuel
Contextualización En términos generales, se trata de desarrollar de modo individual, y guiado por el tutor asignado, un trabajo de fin de máster, que podrá presentar carácter experimental o no dependiendo del objetivo propuesto, y que deberá abordar un tema directamente relacionado con la mejora, la gestión y/o el control de calidad en materias primas o en alimentos procesados de origen animal. [...]
2013-14  
29.
4 p, 107.8 KB Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034] / Juan Godoy, Bibiana
L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats L'aplicació dels mètodes d'anàlisi per determinar els indicadors de qualitat, prestant una especial atenció als mètodes més innovadors d'anàlisi que permeten l'obtenció ràpida de resultats La utilitat dels sistemes de gestió de la qualitat acceptats internacionalment (ISO, IFS, BRC, etc. [...]
2013-14  
30.
7 p, 120.9 KB Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033] / Ferragut Pérez, Victoria
Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. [...]
2013-14  

Materiales académicos : Encontrados 32 registros   inicioanterior21 - 30siguiente  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.