Materiales académicos

Materiales académicos Encontrados 100 registros  inicioanterior37 - 46siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.00 segundos. 
37.
5 p, 85.1 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Albanell Trullas, Elena ; Sala Pallarés, Roser ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
38.
10 p, 107.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramon ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta, Ana Cristina ; Ferret, Alfred ; Gasa, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio, María Teresa ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
39.
10 p, 102.3 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta, Ana Cristina ; López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casals Costa, Ramon ; Ferret, Alfred ; Manteca Vilanova, Xavier ; Milán Sendra, María José ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Such i Martí, Francesc Xavier ; Pérez Hernández, José Francisco ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Salama, Ahmed ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
1 This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2017-18
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
40.
5 p, 85.1 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
2016-17
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
41.
7 p, 93.6 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2016-17
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
42.
2 p, 1.1 MB Agricultura i sostenibilitat [29279] / Albanell Trullas, Elena ; Bartolomé, Jordi ; Milán, MªJosé ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2003-04
Llicenciat en Veterinària [35]  
43.
2 p, 1.2 MB Agricultura i sostenibilitat [29279] / Albanell Trullas, Elena ; Bartolomé, Jordi ; Milán, MªJosé ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Broncano Atencia, María José ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2002-03
Llicenciat en Veterinària [35]  
44.
5 p, 29.2 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
This elective course, develops the scientific bases and techniques necessary to achieve a sustainable farming and provide food products according to the requirements of consumers and the food industry considering the current legal framework organic production. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
45.
7 p, 35.7 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
This course, has basic character and practical. Students will acquire skills that will enable basic methods and techniques applied in different areas. In addition, students will acquire a general view of the significance of experimentation in the food industry. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
46.
7 p, 113.7 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2014-15
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Materiales académicos : Encontrados 100 registros   inicioanterior37 - 46siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.