UAB Divulga

UAB Divulga 4 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
3 p, 88.1 KB Ricard Guerrero, catedrátic de Microbiologia de la Universitat de Barcelona / Guerrero, Ricard (Universitat de Barcelona) ; Gallegos Riera, Pablo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia
Ricard Guerrero ha participat en diversos projectes científics pero destaca a nivell espanyol per ser el primer a introduir la teoria de l'ecologia microbiana. "Sense els microbis la vida en el nostre planeta no seria possible", comenta Guerrero, "perquè des del moment en què naixem necessitem dels bacteris per viure".
Ricard Guerrero ha participado en varios proyectos científicos y destacaen España por ser el primero en introducir la teoría de la ecologíamicrobiana. "Sin los microbios la vida en nuestro planeta no seríaposible", comentaba Guerrero, "porque desde el momento en quenacemos necesitamos de las bacterias para vivir".
Guerrero has taken part in various scientific projects and is known inSpain as the first person to introduce the theory of microbial ecology. "Without microbes, life on our planet would be impossible", saysGuerrero. [...]

2006
UAB divulga, desembre 2006, p. 1-3 (Entrevistes)
3 documents
2.
2 p, 45.8 KB Major precisió en l'ús de pantalles de cristall líquid com a moduladors de llum / Yzuel Giménez, María Josefa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Física) ; Márquez Ruiz, Andrés (Universidad de Alicante)
Les pantalles de cristall líquid són un element molt comú com a visualitzador (display) en els dispositius actuals de l'electrònica de consum. Investigadors del Departament de Física de la UAB, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx i de la Universitat d'Alacant, han publicat un article on demostren com es poden modelitzar les reflexions múltiples que es produeixen a l'interior de les pantalles LCD i quin és l'efecte sobre la capacitat moduladora.
Las pantallas de cristal líquido son un elemento muy común comovisualizador (display) en los dispositivos actuales de la electrónica deconsumo. Investigadores del Departamento de Física de la UAB, de laUniversidad Miguel Hernández de Elche y de la Universidad de Alicantehan publicado un artículo donde demuestran cómo pueden modelizar lasmúltiples reflexiones que se producen en el interior de las pantallas LCDy cuál es el efecto sobre la capacidad modulador.

2006
UAB divulga, desembre 2006, p. 1-2
2 documents
3.
2 p, 213.4 KB Investigadors de la UAB estudien com obtenir adobs orgànics dels residus / Sanchez, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Un equip d'investigadors del Grup de Compostatge de Residus Sòlids Orgànics del Departament d'Enginyeria Química de la UAB estan estudiant com controlar la temperatura en el procés de compostatge de residus, una tècnica biològica que permet tractar els residus de manera econòmica i sostenible i reciclar-los. [...]
Investigadores del Grupo de Compostaje de Residuos Sólidos Orgánicos del Departamento de Ingeniería Química de la UAB están estudiando cómo controlar la temperatura en el proceso de compostaje de residuos, una técnica biológica que permite tratar los residuos de manera económica y sostenible y reciclarlos. [...]

2006
UAB divulga, desembre 2006, p. 1-2
2 documents
4.
2 p, 71.7 KB El CeRPTA de la UAB elabora un nou pa sense gluten / Normahomed, Israte (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Investigadors del Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA) de la UAB han desenvolupat, per primer cop, un pa amb un 0% de gluten que supera amb escreix la qualitat dels productes actuals per a celíacs. [...]
Investigadores del Centro Especial de Investigación Planta de Tecnología de los Alimentos (CeRPTA) de la UAB han desarrollado por primera vez un pan con un 0% de gluten que supera con creces la calidad de los productos actuales para celíacos. [...]
Researchers at the Special Centre for Plant Food Technology Research (CeRPTA) at the UAB have developed for the first time, bread with 0% gluten which is greatly superior in quality to the current products available to celiacs. [...]

2006
UAB divulga, desembre 2006, p. 1-2
3 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.