Course materials

Course materials 86 records found  previous11 - 20nextend  jump to record: Search took 0.00 seconds. 
11.
5 p, 107.8 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Bragulat, M. Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
This is an elective subject. Students will acquire the knowledge and practical skills of Food Mycology. Topics covered include the significance of fungi in foods, conditions that influence their development, the main yeasts and moulds associated with food, the methods for fungal enumeration, isolation and identification. [...]
Se trata de una asignatura optativa en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos y prácticos que le permitirán conocer la importancia de los hongos en los alimentos, las condiciones que influyen en su desarrollo, las principales levaduras y hongos miceliares asociados a los alimentos, así como las técnicas y métodos básicos para estudiar e identificar estos organismos. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
12.
6 p, 111.5 KB Microbiologia [102651] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Bragulat, M. Rosa ; Castellá, Gemma ; Díaz Álvarez, Leyna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran saber l'evolució històrica de la Microbiologia, quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...]
This is a compulsory first-year subject. Students will acquire the knowledge and practical skills of Microbiology. Topics covered include the historical evolution of Microbiology, basic techniques and methods for studying microorganisms, microbial structure, organization, genetics and growth, and their relationships with the host, as well as their control and basic diagnostic techniques. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso de carácter básico en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos que le permitan saber la evolución histórica de la Microbiología, las técnicas y los métodos básicos para estudiar los microorganismos, las estructuras, la organización, la genética y el crecimiento microbianos, y sus relaciones con el huésped, así como su control y las técnicas básicas de diagnóstico. [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
3 documents
13.
7 p, 116.3 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Bragulat, M. Rosa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Albanell Trullas, Elena ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellà Espuny, Joaquim ; Castellá, Gemma ; Céspedes Mulero, Francisco ; Ferrer Bermejo, David ; Genescà, Anna ; Bartolomé, Jordi ; Anglada Pons, Teresa ; Granados Toda, Albert ; Lopez Marzo, Adaris Maria ; Melero, Yolanda ; García-Antón, Jordi ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
This is a first-year, basic and practical subject. In this subject the student will have to acquire the skills to apply some basic techniques of the areas of Chemistry, Biology, Microbiology and Parasitology. [...]
CONTEXTUALIZACIÓN Y OBJETIVOS FORMATIVOS DE LA ASIGNATURA Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter básico y práctico. En esta asignatura el estudiante deberá adquirir las habilidades que le permitirán aplicar las técnicas y métodos básicos de diferentes materias. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
14.
6 p, 110.2 KB Microbiologia i Parasitologia [103267] / Ferrer Bermejo, David ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Bragulat, M. Rosa ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellà Espuny, Joaquim ; Castellá, Gemma ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics que li permetran saber les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes i paràsits, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...]
This is a compulsory first-year subject. Students will acquire the knowledge and practical skills of Microbiology and Parasitolog Student will also acquire a knowledge of the fundamentals of the taxonomy and the bases of bacteria, fungi and virus systema The specific training objectives are: -To introduce the student to the basic concepts of Microbiology and Parasitology. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso de carácter básico en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos que le permitan saber las técnicas y métodos básicos para estudiar los microorganismos y parásitos, las estructuras, la organización, la genética y el crecimiento microbianos, y sus relaciones con el huésped, así como su control y las técnicas básicas de diagnóstico. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
15.
5 p, 107.9 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Bragulat, M. Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
This is an elective subject. Students will acquire the knowledge and practical skills of Food Mycology. Topics covered include the significance of fungi in foods, conditions that influence their development, the main yeasts and moulds associated with food, the methods for fungal enumeration, isolation and identification. [...]
Se trata de una asignatura optativa en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos y prácticos que le permitirán conocer la importancia de los hongos en los alimentos, las condiciones que influyen en su desarrollo, las principales levaduras y hongos miceliares asociados a los alimentos, así como las técnicas y métodos básicos para estudiar e identificar estos organismos. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
16.
6 p, 114.5 KB Microbiologia dels Aliments [103259] / Bragulat, M. Rosa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellá, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs amb caràcter obligatori en el grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments (CTA) i de cinquè curs amb caràcter optatiu en el grau de Veterinària (VET). L'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran saber el concepte i la importància de la Microbiologia relacionada amb els aliments, quines són les condicions que influeixen en el desenvolupament dels microorganismes, quins són els microorganismes associats als aliments, quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes, quines són les tècniques analítiques utilitzades a microbiologia dels aliments. [...]
This is a compulsory third-year subject in Food Science and Technology (CTA) degree and a non-compulsory fifth-year subject in Veterinary Medicine (VET) degree. Students will acquire the knowledge and practical skills of Food Microbiology. [...]
Se trata de una asignatura de tercer curso con carácter obligatorio en el grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (CTA) y de quinto curso con carácter optativo en el grado de Veterinaria (VET). [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
17.
8 p, 114.4 KB Pràctiques Integrades a Sanitat Animal [102616] / Castellá, Gemma ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Casal i Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquim ; Domingo, Mariano ; Ferrer Bermejo, David ; Marco Valle, Alberto ; Mateu de Antonio, Enrique María ; Ramis Salvá, Antonio José ; Mora Igual, Francesc Xavier ; Segalés Coma, Joaquim ; Majó i Masferrer, Natàlia ; Cortés Larena, Raquel ; Allepuz Palau, Alberto ; Canela Urizar, Luis Jesus ; Aparicio Marti, Joan ; Wennberg Rutllant, Joan Ramon ; Darwich Soliva, Laila ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura anual es troba ubicada al 4rt curs del grau i inclou els continguts pràctics de les assignatures Sanitat Animal I, II i III. Els objectius formatius són que l'alumnat conegui, apliqui i relacioni els resultats obtinguts a partir de necròpsies i proves laboratorials per a arribar a conclusions sobre les malalties i problemes que afecten als animals. [...]
This annual subject is located in the 4th year of the degree and it includes the practical contents of the subjects Animal Health I, II and III. The training objectives are that the student knows, applies and relates the results obtained from necropsies and laboratory tests to reach conclusions about the ailments and problems that affect the animals. [...]
Esta asignatura anual se encuentra ubicada en el 4. º curso del grado e incluye los contenidos prácticos de las asignaturas Sanidad Animal I, II y III. Los objetivos formativos son que el alumnado conozca, aplique y relacione los resultados obtenidos a partir de necropsias y pruebas laboratoriales para llegar a conclusiones sobre las dolencias y problemas que afectan a los animales. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
18.
6 p, 111.4 KB Microbiologia [102651] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Bragulat, M. Rosa ; Castellá, Gemma ; Díaz Álvarez, Leyna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran saber l'evolució històrica de la Microbiologia, quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...]
This is a compulsory first-year subject. Students will acquire the knowledge and practical skills of Microbiology. Topics covered include the historical evolution of Microbiology, basic techniques and methods for studying microorganisms, microbial structure, organization, genetics and growth, and their relationships with the host, as well as their control and basic diagnostic techniques. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso de carácter básico en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos que le permitan saber la evolución histórica de la Microbiología, las técnicas y los métodos básicos para estudiar los microorganismos, las estructuras, la organización, la genética y el crecimiento microbianos, y sus relaciones con el huésped, así como su control y las técnicas básicas de diagnóstico. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documents
19.
5 p, 107.7 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Bragulat, M. Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
Se trata de una asignatura optativa en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos y prácticos que le permitirán conocer la importancia de los hongos en los alimentos, las condiciones que influyen en su desarrollo, las principales levaduras y hongos miceliares asociados a los alimentos, así como las técnicas y métodos básicos para estudiar e identificar estos organismos. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
20.
6 p, 111.9 KB Microbiologia dels Aliments [103259] / Bragulat, M. Rosa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellá, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs amb caràcter obligatori en el grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments (CTA) i de cinquè curs amb caràcter optatiu en el grau de Veterinària (VET). L'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran saber el concepte i la importància de la Microbiologia relacionada amb els aliments, quines són les condicions que influeixen en el desenvolupament dels microorganismes, quins són els microorganismes associats als aliments, quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes, quines són les tècniques analítiques utilitzades a microbiologia dels aliments. [...]
Se trata de una asignatura de tercer curso con carácter obligatorio en el grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (CTA) y de quinto curso con carácter optativo en el grado de Veterinaria (VET). [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Course materials : 86 records found   previous11 - 20nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.