Materiales académicos

Materiales académicos Encontrados 196 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
1.
11 p, 128.5 KB Polítiques d'Ocupació Comparades a la Unió Europea [44037] / Rodriguez Soler, Juan ; Purcalla Bonilla, Miguel Angel ; Verd Pericas, Joan Miquel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
Aquest mòdul pretén aconseguir un doble objectiu: explicar com estan funcionant les estratègies de la UE en matèria d'ocupació i en quin grau influeixen sobre les polítiques d'ocupació dels diversos països membres, particularment sobre Espanya. [...]
This module aims to achieve a double objective: to explain how the EU employment strategies are working and to what extent they influence the employment policies of the various member countries, particularly Spain. [...]
Este módulo pretende conseguir un doble objetivo: explicar cómo están funcionando las estrategias de la UE en materia de empleo y en qué grado influyen sobre las políticas de empleo de los diversos países miembros, particularmente sobre España. [...]

2023-24
Màster Universitari en Política Social, Treball i Benestar [1419]
3 documentos
2.
8 p, 112.8 KB Treball de Final de Màster [44035] / Verd Pericas, Joan Miquel ; Lopez Roldan, Jose Pedro ; Miguel Quesada, Francesc Josep ; Rodriguez Soler, Juan ; Marti Olive, Joel ; Barranco Font, Oriol ; Muntanyola-Saura, Dafne ; Bolíbar, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
El Treball de Fi de Màster (TFM) té com a objectiu que l'alumnat apliqui el coneixement teòric i metodològic adquirit durant el màster per portar a terme una petita recerca, dissenyar un projecte d'intervenció social o realitzar una petita avaluació d'alguna política. [...]
The Master's Degree Dissertation (MD) aims at the students to apply the appropriate theoretical and methodological knowledge acquired during the master's degree to carry out a small research project, design a social intervention project or produce a small evaluation of any social policy. [...]
El Trabajo de Fin de Máster (TFM) tiene como objetivo que el alumnado aplique el conocimiento teórico y metodológico adquirido durante el máster para llevar a cabo una pequeña investigación, diseñar un proyecto de intervención social o realizar una pequeña evaluación de alguna política. [...]

2023-24
Màster Universitari en Política Social, Treball i Benestar [1419]
3 documentos
3.
5 p, 107.2 KB Treballar a RH: Caracteritzar una Àrea Professional [43164] / Rojas Arredondo, Jesús ; Rodriguez Soler, Juan ; Fernandez Llano, Cesar Luis ; Díaz Cortinas, Rafael ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia
Aquest mòdul està dirigit a oferir un marc introductori, ampli i específic a la vegada, relacionat amb l'àmbit dels recursos humans, a partir dels seus aspectes centrals, ressaltant nocions claus com la de: clients interns, visió del negoci, imatge, màrqueting i mercat de treball. [...]
Objectives This module is aimed at providing an introductory framework (which is both comprehensive and specific at the same time), related to the field of human resources, based on its central themes, highlighting key notions such as: internal clients, business vision, image, marketing and the labour market. [...]
Este módulo está dirigido a ofrecer un marco introductorio, amplio y específico al mismo tiempo, relacionado con el ámbito de los recursos humanos, a partir de sus aspectos centrales, resaltando nociones claves como la de: clientes internos, visión del negocio, imagen, marqueting y mercado de trabajo. [...]

2023-24
Màster Universitari en Gestió dels Recursos Humans a les Organitzacions [1181]
3 documentos
4.
9 p, 118.2 KB Reproducció Animal [102661] / Palomo Peiro, Maria Jesus ; Rodríguez Gil, Juan Enrique ; Mogas Amorós, Maria Teresa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Reproducció Animal és una assignatura de tercer curs que proporciona els coneixements relatius de la fisiologia de la reproducció dels animals domèstics així com el metodologia necessària per al seu control. [...]
The Animal Reproduction course is a third year subject that provides the knowledge related to the physiology of reproduction of domestic 1. - Recognizes and differentiates the anatomical and functional characteristics of the genital apparatus, both male and female, in the sepa 2. [...]
La asignatura de Reproducció Animal es una asignatura de tercer curso que proporciona los conocimientos relativos a la fisiología de la reproducción de los animales domésticos, así como la metodología necesaria para su control. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
5.
7 p, 116.2 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagues, Artur Xavier ; Hernandez Herrero, Maria Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Ripollés Àvila, Carolina ; Grau García, Simó ; Martínez Moreno, Maria Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes 1 Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos i auditar el seu correcte funcionament Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als Escorxadors.
At the end of the course the student will be able to: Assess the safety and quality of foods prepared in food-processing establishments and issue opinions on their suitability for human consumption Auditing the hygienic requirements that different food-processing establishments must fulfil Implement the self-control system in a food industry Design and apply the HACCP systems to the elaboration processes of food products and audit that it works properly Determine the suitability of animals for slaughter and the suitability for the consumption of the products 1 Determine the suitability of animals for slaughter and the suitability for the consumption of the products obtained from these animals in the slaughterhouses.
Al finalizar la asignatura el alumno deberá saber: Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios y emitir dictámenes sobre su aptitud para el consumo Auditar los requisitos higiénicos que deben cumplir las diferentes establecimientos alimentarios Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria 1 Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria Diseñar y aplicar los sistemas APPCC a los procesos de elaboración de los diferentes productos alimenticios y auditar su correcto funcionamiento Dictaminar sobre la idoneidad para el sacrificio de los animales de abasto Dictaminar sobre la idoneidad para el consumo de los productos obtenidos de los animales sacrificados en los mataderos.

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
6.
7 p, 110.1 KB Medicina i Cirurgia d'Animals d'Abastament [102623] / Rodríguez Gil, Juan Enrique ; Palomo Peiro, Maria Jesus ; Fina Pla, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Situada en el 2n semestre de 3r curs, és una assignatura obligatòria que introdueix a l'estudiant en les malalties dels remugants, porcins i conills. S'estudien les diferents causes alimentàries i de maneig que poden afectar negativament a la salut, tant de manera individual com col·lectiva. [...]
Located in the second semester of the third year, it is an obligatory subject that introduces student into diseases of ruminants, Formative objectives: 1 - Understanding the basic concepts and methodology used in the study of the most frequent diseases of medical, food, environ - Understanding the pathogenic mechanisms, which will be the basis for the correct understanding and interpretation of differe - Making a differential diagnosis based on the signs and injuries observed in animals. [...]
Situada en el segundo semestre del tercer curso, es una asignatura obligatoria que introduce al estudiante en las enfermedades de los rumiantes, cerdos y conejos. Se estudian las diferentes causas nutricionales y de manejo que pueden afectar negativamente la salud, tanto de manera individual como colectiva. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
7.
5 p, 109.7 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Ferragut, Victoria ; Hernandez Herrero, Maria Manuela ; Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Roig Sagues, Artur Xavier ; Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 En aquesta matèria els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
1 In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...]
1 En esta materia los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]

2023-24
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
8.
6 p, 108.5 KB Tècniques Reproductives [105062] / Blanco Rodriguez, Juan ; Novo Bruña, Sergi ; Sole Canal, Mireia ; Massafret Surinyach, Ot ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
L'assignatura de Tècniques Reproductives té com a objectiu principal revisar els mecanismes cel·lulars i moleculars involucrats en la reproducció dels mamífers, així com les aplicacions de la manipulació de gàmetes i embrions. [...]
The subject of Reproductive Techniques aims to review the cellular and molecular mechanisms involved in mammalian reproduction, as well as the applications of gamete and embryo manipulation. Additionally, it will provide knowledge on assisted reproduction procedures in the realm of human and animal reproduction. [...]
La asignatura de Técnicas Reproductivas tiene como objetivo principal revisar los mecanismos celulares y moleculares involucrados en la reproducción de los mamíferos, así como sobre las aplicaciones de la manipulación de gametos y embriones. [...]

2023-24
Grau en Genètica [833]
3 documentos
9.
5 p, 104.9 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
1. Describe the fundamental concepts, the historical foundations and the bibliographic bases. 2. Demonstrate that you know the fundamental bases in the hygienic design of the installations. 3. Identify the different systems of evaluation of food safety applied to the installations. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales en el diseño higiénico de las instalaciones. 3. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
10.
7 p, 112.3 KB Nutrició Humana [103268] / Rodriguez Jerez, Jose Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripollés Àvila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
1. - Describe the fundamental concepts, the historical foundations and the bibliographic bases of human nutrition. 2. - Show that you know the physiological and biochemical bases of the metabolism of the different nutritional substances and the nutritional needs and recommendations. [...]
1. - Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas de nutrición humana. 2. - Demostrar que conoce las bases fisiológicas y bioquímicas del metabolismo de las diferentes sustancias nutritivas y las necesidades y recomendaciones nutricionales. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos

Materiales académicos : Encontrados 196 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.